Află ce trebuie să știi înainte de a te arunca la cumpărarea unui televizor nou de Black Friday; Iată și câteva opțiuni bune de urmărit

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.550 ori
<b>Află ce trebuie să știi înainte de a te arunca la cumpărarea unui televizor nou de Black Friday; Iată și câteva opțiuni bune de urmărit</b>Reducerile de Black Friday sunt foarte aproape și în cazul în care plănuiești achiziția unui nou televizor, ai nimerit bine. Astăzi îți voi prezenta câteva recomandări din această gamă de produse și dezvălui principalele funcții

La fel ca mine și tu ți-ai făcut un mic plan pentru cumpărăturile de Black Friday, o campanie de reduceri ce va debuta de pe 16 noiembrie la MediaGalaxy și Altex, respectiv pe 17 noiembrie la eMAG.ro. Este o oportunitate pentru a aduce câteva actualizări tech în casă și în cazul în care un televizor nou se află pe lista ta, atunci ai nimerit unde trebuie

Televizoarele vor fi urmărite cu atenție în ziua de vineri și pentru a te ajuta să alegi un model potrivit pentru nevoile tale îți prezint astăzi un articol mai special. Ca să înțelegi cât de populare sunt aceste produse, află că numai eMAG a pregătit un stoc de 50.000 de astfel de produse pentru campania de Black Friday.

În așteptarea ofertelor de Black Friday am pentru cei ca tine care cochetează cu ideea achiziției unui TV nou (OLED sau UHD) o serie de recomandări de televizoare marca LG, toate de pe listă fiind modele Smart TV. Acestea oferă o multitudine de funcții dedicate pentru zona home-entertainment și totul se întâmplă datorită conexiunii la internet. După un proces rapid de setup te poți bucura de accesul la o conexiune Wi-Fi care permite astfel streaming-ul audio prin soluții ca Spotify (care se pregătește de lansare și la noi), streaming-ul video Netflix, YouTube sau HBO pentru vizionarea celor mai apreciate seriale și filme, ba chiar și gaming-ul.

Televizoarele LG prezentate mai jos sunt echipate cu browser dedicat, rulează sistemul de operare webOS ce facilitează funcțiile Smart TV căutate de public și vin la pachet și cu o telecomandă cu adevărat magică ce facilitează experiența multimedia pe care mulți dintre voi o caută. Calitatea imaginii este un plus și există variante pentru toate buzunarele!

Seria L610V

LG 32LJ610V

În cazul în care bugetul tău este ceva mai limitat, dar dorești cu orice preț ca experiența Smart TV să nu lipsească de pe viitorul tău TV atunci propunerea mea este LG 32LJ610V. Acest televizor este descris drept cel mai avansat și mai sigur Smart TV de 80 cm cu rezoluție Full HD de pe piață. Vine echipat cu sistemul de operare webOS 3.5 și trebuie să știi că panoul IPS aduce 3 mari avantaje: rezistență/fiabilitate, reproducere naturală a culorilor și unghiuri largi de vizionare. 

Rezoluția este una Full HD și pentru creșterea calității video de pe semnal mai slab există funcțiile Resolution Upscaler și Color Master Engine. Sunetul este de tip Virtual Surround pentru experiențe audio avansate și pe partea de conectivitate se oferă multiple porturi HDMI și USB, Wi-Fi, Intel WiDi, ieșire optică, dar și tuner DVB-T2/C/S2 CI+. Este un televizor bun de urmărit de Black Friday, unul ce ar putea costa sub 1.300 lei. 

Seria 4K UJ620V

LG UJ620V

Acum că am stabilit care este cea mai potrivită alegere de televizor de buget, este cazul să îți prezint opțiunile din zona mid-range, televizoare care în ciuda sumelor atractive pe care le poartă, reușesc să ofere dotări de top și calitate superioară a imaginii. Seria LG UJ620V este cea pe care trebuie să o urmărești dacă bugetul tău este este cuprins între 1700 - 2500 lei. 

LG UJ620V

În acest segment de preț se află 3 modele LG care se diferențiază prin diagonala ecranului. Ca elemente comune sunt bifate panourile 4K Ultra HD IPS recomandate pentru rezistență, unghiuri largi de vizionare și reproducere naturală a culorilor, suportul pentru standardul HDR10 și prezența sistemului de operare webOS 3.5 la bord.

Și aici se aduce compatibilitate cu LG Magic Remote și la nivel de conectivitate se asigură porturi HDMI, USB, conectivitate Wi-Fi, Intel WiDi, ieșire optică și chiar tuner DVB-T2/C/S2 CI+. Printre cele 3 variante se numără LG 43UJ620V cu diagonală de 108 cm, LG 49UJ620V cu diagonală de 124 cm, respectiv LG 55UJ620V care se prezintă cu o diagonală de 139 cm și preț de 2.499 lei!.

Seria OLED 4K

LG 55B7V

Dacă vrei să te bucuri de cea mai bună calitate a imaginii și de o rezoluție superioară, ai putea alege fără ezitare seria OLED 4K de la LG. Aici sunt incluse două recomandări sub forma modelelor OLED55B7Vși OLED55C7Vcare se diferențiază doar la câteva aspecte. Acestea sunt reprezentate de către design-ul standului care este diferit la cele două televizoare de față, dar și de către raportul screen to body - 94.26% pe 55C7V, respectiv 94.61% pe 55B7V. 

LG 55C7V

Sunt diferențe minore, dar după cum spuneam mai sus, ele pot conta pentru mulți dintre potențialii utilizatori. În categoria elemente comune se află panoul OLED 4K ce oferă negrul perfect, culoarea ideală și rezoluția superioară UHD. Se oferă suport HDR Dolby Vision, HDR10 și HLG, acustică Dolby Atmos cu efect surround la 360 grade și sistemul de operare webOS 3.5. Tot aici este menționat și design-ul de tip Blade Slim foarte subțire ce face ca televizorul să se integreze foarte bine în orice încăpere.

Ambele variante sosesc cu panouri de 139 cm, acustică de 40W, conectivitate WiFi, cu multiple porturi la bord și cu un timp de răspuns de 0.001 ms ce le fac ideale pentru gaming folosind o consolă PS4 Pro. Televizoarele sunt unele de top după cum dezvăluie și prețul, fiind perfecte pentru streaming video, gaming și suficient de generoase ca diagonală pentru a deschide un cinema ad-hoc pentru prieteni în sufragerie!

Acestea sunt recomandările pe care eu ți le le propun de Black Friday, televizoare împărțite în funcție de preț și caracteristici hardware care aduc la pachet ecosistemul comun numit webOS. Ai la dispoziție alternative din zona televizoarelor multimedia cu rezoluție Full HD, din zona celor 4K UHD cu prețuri atractive, dar și modele de top care pun la bătaie panouri OLED 4K și diagonale foarte generoase.

Poți considera acest articol drept un ghid dacă ai în plan achiziția unui Smart TV de Black Friday, o campanie care ne bate la ușă. Este vremea să faceți loc unui nou televizor în living-ul vostru și să apăsați butonul de pe telecomanda magică LG care vă teleportează în universul multimedia într-o clipită!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×