Samsung Galaxy S9 Mini ar urma să readucă seria Mini în atenţie în 2018

4.385 ori
<b>Samsung Galaxy S9 Mini ar urma să readucă seria Mini în atenţie în 2018</b>Înainte să apară Samsung Galaxy S7 şi S8, ba chiar şi S6 au existat zvonuri că vom vedea variante Mini ale acestor terminale. În realitate seria S Mini şi-a cam terminat drumul în 2014 odată cu Galaxy S5 Mini, dar ar putea reveni în 2018, conform celor..

Înainte să apară Samsung Galaxy S7 şi S8, ba chiar şi S6 au existat zvonuri că vom vedea variante Mini ale acestor terminale. În realitate seria S Mini şi-a cam terminat drumul în 2014 odată cu Galaxy S5 Mini, dar ar putea reveni în 2018, conform celor mai noi zvonuri, care vorbesc despre o lansare de Galaxy S9 Mini la anul.

Odată cu trecerea timpului Samsung a tot crescut diagonalele terminalelor sale, preferând să sară de 6 inch, decât să facă experimente în zona de 4 inch ca Apple cu iPhone SE. Totuşi există o piaţă şi pentru cei care vor telefoane mici şi ne gândim aici numai la modelele Xperia Compact spre exemplu sau chiar şi la iPhone 7 şi 8, care rămân la 4.7 inch în diagonală.

Samsung Galaxy S9 Mini ar urma să readucă seria Mini în atenţie în 2018

Un Galaxy S9 Mini ar trebui să fie un telefon al compromisurilor, un fel de Galaxy S9, dar cu o cameră mai slabă, CPU mai modest şi un design similar cu al flagship-ului, dar la scară mai mică. Surse de pe Weibo afirmă că "Samsung lucrează la un telefon ultra mic, full screen". Ar urma să aibă acel Infinity Display de pe Galaxy S8, dar la o diagonală mai mică de 5 inch.

E posibil să fie totuşi vorba despre un model din gama Galaxy A, care la rândul său va adopta abordarea Infinity Display. Se poate ca Samsung să vrea să ne ofere un echivalent pentru HTC U11 Life poate, eventual plusând şi cu Android One, dacă este în relaţii destul de bune cu Google şi chiar crede în acea iniţiativă. Deocamdată privim cu precauţie zvonul, la 3 ani de la Galaxy S5 Mini...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×