Altex a dat startul campaniei de BlackFriday! Noi am luat ca referință prețurile de pe Compari.ro să vedem cât de reale sunt reducerile! Le puteți vedea aici:

2.572 ori
<b>Altex a dat startul campaniei de BlackFriday! Noi am luat ca referință prețurile de pe Compari.ro să vedem cât de reale sunt reducerile! Le puteți vedea aici:</b>Dis de dimineață cei de la Altex au dat startul campaniei de BlackFriday din acest an, ediție ce va fi desfășurată în perioada 16 - 22 noiembrie. Reducerile sunt împărțite pe mai multe categorii de produse și înainte de a vă arunca la o achiziție

În această dimineață cei de la Altex au dat startul campaniei de Black Friday, ediție ce va fi organizată în perioada 16 - 22 noiembrie atât online, cât și în magazinele fizice. Reducerile sunt împărțite pe categorii și veți găsi aici orice de la smartphone-uri, tablete, gadget-uri, electrocasnice, televizoare și produse de gaming sau anvelope de iarnă pentru automobilul vostru. Mai jos găsiți 3 recomandări de produse, dar și o listă extra cu cele care ne-au atras atenția prin prețuri!

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8

Una dintre cele mai bune oferte din categoria smartphone este asociată phablet-ului Samsung Galaxy Note 8 ce poate fi achiziționat în acest moment pentru suma de 3.499 lei. Prețul practicat de către magazinele rivale este de peste 4.000 lei, așa că vorbim despre o sumă cu adevărat atractivă.

Preț: 3.499 lei (Preț mediu Compari.ro: 4.000 lei)

PlayStation 4 Slim

PlayStation 4 Slim

Există opțiuni atractive și pentru gameri care au la dispoziție consola PlayStation 4 Slim la prețul de doar 949 lei în varianta cu 500 GB spațiu de stocare. Aduce un controller DualShock V2 la pachet și în această perioadă ni se pregătesc și reduceri în PS Store la cele mai populare titluri ale momentului. Inclusiv Altex vinde jocuri la prețuri bune dacă vreți să aruncați o privire peste ofertă.

Preț: 949 lei (Preț mediu Compari.ro: 1.300 lei)

Notebook ASUS FX502VM-FY244

ASUS FX502VM-FY244

De asemenea cei care vor să se joace oriunde și oricând au la dispoziție acest laptop ASUS FX502VM-FY244 ce vine echipat cu display Full HD de 15.6 inch, procesor quad-core Intel Core i7-7700HQ, 12 GB de RAM, 1 TB stocare și cu o placă video GeForce GTX 1060 de 3 GB. Se vinde cu cel puțin 1.000 lei mai puțin decât alți retaileri de pe plan local și reprezintă un rig de gaming cu adevărat potent!

Preț: 3.999 lei (Preț mediu Compari.ro: 5.500 lei)

Acestea sunt doar câteva dintre produsele cu reducere atractivă pe care le-am găsit în oferta celor de la Altex.ro, dar odată ce accesați site-ul retailerului puteți da de promoții la fel de bune. În lista de mai jos puteți găsi alte câteva discount-uri care ne-au atras atenția și aveți și prețul mediu listat pe site-ul Compari.ro! 

ALTE PRODUSE INTERESANTE LA REDUCERE:

HR Black Friday 2017

VEZI AICI TOATĂ OFERTA!

HR Black Friday 2017

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×