Samsung Galaxy S9 ar putea sosi cu căşti AKG de nouă generaţie, cameră anti glare şi va păstra jack-ul audio

2.267 ori
<b>Samsung Galaxy S9 ar putea sosi cu căşti AKG de nouă generaţie, cameră anti glare şi va păstra jack-ul audio</b>Potrivit unor noi zvonuri sosite online s-ar părea că Samsung Galaxy S9 va păstra jack-ul audio și totodată va sosi la pachet cu o pereche de căști AKG de nouă generație. Sursa mai menționează și prezența unei camere foto cu sticlă anti-glare

Ziua şi scăparea cu privire la Samsung Galaxy S9, se pare şi după ce am văzut schiţe CAD ale terminalului, acum aflăm câteva detalii şi despre accesoriile sale. Surse din China, citate pe Weibo afirmă că viitorul flagship Samsung va sosi la pachet cu căşti AKG de nouă generaţie, păstrând şi jack-ul audio.

Căştile AKG care au venit cu S8 şi Note 8 au fost foarte apreciate, deci ne aşteptam să vedem acest brand continuând să fie folosit de Samsung. Era vorba despre o pereche care costă 100 de euro separat în acest an, iar la anul se trece la următoarea generaţie. Avantajele căştilor acestui brand includ un bas excelent, confortul sporit dat de acele buds mulate pe ureche şi un treble şi medii excelent reglate.

Există şi o teorie că vom primi de fapt căşti Samsung precum cele IconX, adică Bluetooth şi doar "tuned by AKG", dar vom vedea asta la început de 2018. Sursele de mai sus afirma totuşi ca un headset AKG cu fir e un pariu sigur, iar mai departe aflăm că vom vedea o cameră duală orientată vertical în spate şi că prototipul vine cu o tehnologie specială anti glare la nivel de optică.

E vorba despre "anti glare BBAR layer ghost technology". "BBAR" înseamnă Broadband Anti Reflection, adică un strat special aplicat peste lentilă, care împiedică glare-ul şi imaginile duale, acel "ghosting" care apare mai ales noaptea. Trebuie spus că telefoanele au deja astfel de dotări, anti glare-ul fiind oarecum obligatoriu şi similar cu ce primim la ochelarii de vedere.

Având în vedere ritmul acestor scăpări, în curând mă aştept să văd şi un dummy în mâinile lui Marques Brownlee.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×