Black Friday 2018 e trecut, tu ce ți-ai cumpărat?

2.364 ori
<b>Black Friday 2018 e trecut, tu ce ți-ai cumpărat?</b>Marea zi de Black Friday a venit și dacă pentru unii s-a dovedit a fi tare productivă, alții au rămas dezamăgiți. Cu toate acestea fiecare a găsit până la urmă produsul dorit dacă avea în plan o achiziție. După cum spune și întrebarea de

Ziua cea mare și mult așteptată de întreg poporul român a venit, atât cu bucurii dar și cu dezamăgiri pentru cei care nu au reușit să prindă produsele dorite. Vorbim desigur despre Black Friday, un eveniment de shopping al cărui start a fost dat oficial cu puțin înainte ca ceasul să bată de ora 7 și care în momentul de față este în plin toi la mai toți retailerii de pe plan local.

Ofertele hot s-au epuizat rapid cum era de așteptat, dar cei pregătiți au avut câteva momente bune la dispoziție pentru a-și comanda produsele la prețuri reduse (Xbox One la 599 lei, Galaxy S8 la 1.499 lei și multe alte produse interesante). Așa cum spune și titlul de mai sus, suntem curioși dacă voi ați reușit să cumpărați ce aveați în plan. 

Ultimele oferte le postăm în continuare în sesiunea noastră de live blogging, până pe la ora 22:00 când tragem și noi cortina.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×