Ne-a scăpat! Vodafone are la rândul său oferte atractive de Black Friday; Iată-le!

3.126 ori
<b>Ne-a scăpat! Vodafone are la rândul său oferte atractive de Black Friday; Iată-le!</b>Mea culpa! În avalanşă de reduceri şi oferte de Black Friday, am uitat să ne axăm şi pe operatori. Ce e drept aceştia nu taie în mod tradiţional prea mult din preţuri, preferând doar să reducă sumele plătite avans la abonament. În 2018 lucrurile par a..

Mea culpa! În avalanşă de reduceri şi oferte de Black Friday, am uitat să ne axăm şi pe operatori. Ce e drept aceştia nu taie în mod tradiţional prea mult din preţuri, preferând doar să reducă sumele plătite avans la abonament. În 2018 lucrurile par a se schimba şi dacă am ratat ieri primul val de reduceri la Vodafone, azi analizăm ce oferte au mai rămas în vigoare. La anul zic sa fim mai atenţi la operatori, pentru ca ne fac surprize se pare. 

Le mulţumim şi băieţilor de pe grupul Mobilissimo.ro care ne-au atras atenţia la momentul oportun. Balul era oarecum pornit de Orange România, cu acea greşeală de joi seara, când iPhone X a fost vândut la 13 euro fără abonament, în versiunea de 256 GB. Vodafone România pune accentul pe telefoanele Samsung şi Huawei din ce văd, scoţându-le în față din oferta sa.

Ne-a scăpat! Vodafone are la rândul său oferte atractive de Black Friday; Iată-le!

Din păcate una dintre cele mai atractive ofere, cea cu Samsung Galaxy Note 9 la 230 de euro cu abonament de 16 euro pe lună s-a epuizat. Nici S9 de 256 GB la 175 de euro + abonament Super RED 16 nu sună rău. Vă puteţi consola oarecum cu un Samsung Galaxy S9 Plus la 100 de euro avans şi cu abonament de 41 de euro pe lună. Iată şi câteva oferte pentru telefoanele Huawei, încă valabile:

  • Huawei Mate 20 Pro: 194 euro avans şi abonament Super RED 41
  • Huawei P20: 59 euro avans, abonament Super RED 29
  • Huawei P20 Pro: zero euro avans, abonament Super RED 41
  • Huawei P Smart: zero euro avans, abonament Super RED 15
  • Huawei P20 Lite: zero euro avans, abonament Super RED 21
  • Huawei Mate 20 Lite: zero euro avans, abonament Super RED 27

Încă stă în picioare şi ofertă cu Sony Xperia XZ3 + consola PlayStation 4 la 119 euro bani jos şi cu abonament de 41 de euro pe lună. Nu e rău nici combo-ul de LG G7 + televizor 4K de 43 inch LG la doar 130 de euro, cu abonament Super RED 41. Toate acestea şi multe altele le găsiţi aici, cu menţiunea că ofertele cele mai bune sunt aplicabile doar online.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×