Ceasul inteligent UMIDIGI Uwatch vine cu display OLED, senzor de puls design arătos pentru numai 26 euro pe Cafago.com

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri 2.179 ori
<b>Ceasul inteligent UMIDIGI Uwatch vine cu display OLED, senzor de puls design arătos pentru numai 26 euro pe Cafago.com</b>Reducerile din partea retailerului chinez Cafago.com revin astăzi în scenă, moment în care avem la loc de cinste un smartwatch foarte accesibil și arătos în același timp. Se numește UMIDIGI Uwatch și avem parte de un pachet tare interesant

Retailerul chinez Cafago.com revine astăzi cu noi reduceri speciale, o zi în care avem în prim plan un smartwatch accesibil și foarte interesant totodată. Se numește UMIDIGI Uwatch și din rândurile de mai jos aflați care sunt dotările lui, ce știe să facă și desigur la ce sumă se vinde în această perioadă.

UMIDIGI Uwatch

De asemenea, la final de articol avem și un bonus sub forma a două produse ce pot fi achiziționate la preț redus! Revenind însă la ceasul inteligent dezvoltat de către compania chineză UMIDIGI, aflați că acesta vine echipat cu display OLED de 1.33 inch, cu procesor Nordic NRTF52832 și cu o baterie de 180 mAh ce oferă până la 25 zile autonomie în standby.

UMIDIGI Uwatch

Oferă conectivitate Bluetooth 4.0 și compatibilitate cu terminale ce rulează minim Android 4.4 sau iOS 8.0 și avem parte de nelipsitul senzor pedometru pentru măsurarea activității fizice (număr pași, distanță parcursă, calorii arse). Ceasul aduce și monitorizare a somnului, reminder pentru mesajele primite pe telefon, cronometru, remote camera, dar și remote music.

Nu lipsește senzorul de puls și nici funcția de reminder pentru sedentarism. Dacă folosiți codul promo L029PW în secțiunea de comandă de pe Cafago puteți cumpăra acest ceas pentru doar 26.36 euro până la data de 31 decembrie. Alte două produse la preț redus aveți mai jos:

  • MP3 player 8 GB (IPX8) - 21.99 euro folosind codul L5364V
  • Căști M19 - 2.29 euro folosind codul L5018V
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×