TomTop are la vânzare o imprimantă 3D pentru doar 570 lei! Se livrează direct din depozitul european

1.113 ori
<b>TomTop are la vânzare o imprimantă 3D pentru doar 570 lei! Se livrează direct din depozitul european</b>Dacă sunteți în căutarea de cadouri de Crăciun noi avem astăzi o sugestie potrivită pentru cei care adoră produsele de tip DIY, concept ce se referă la procesul de asamblare manuală a dispozitivelor. Produsul pe care vi-l prezentăm astăzi

Un cadou foarte interesant pe care i-l puteți face unui pasionat de tehnologie acum de Sărbători este imprimanta 3D Anet A8, un produs vândut la un preț tare bun de către TomTop. Partea și mai bună este că se livrează direct din depozitul european astfel că nu mai aveți de plată extra costuri precum TVA și taxe vamale. Cât costă imprimanta și ce știe să facă aflați din rândurile de mai jos!

ANET A8

Important de menționat pentru început este că imprimanta de față sosește sub forma unui kit DIY pe care îl veți asambla singur, aceasta fiind o activitate prin care vă puteți îmbogăți cunoștiințele în materie tech. Există un ghid detaliat oferit în cutia produsului, dar găsiți și tutoriale video numeroase pe YouTube din partea celor care și-au achiziționat deja produsul.

Imprimanta vine cu un ecran LCD, 5 taste pentru operare ușoară și ne aduce și suport pentru printare 3D off-line direct de pe un card microSD. Avem compatibilitate cu numeroase tipuri de filament 3D, precum ABS, PLA, HIP, PP, dar și Nylon. Puteți printa în 3D tot soiul de jucării, ba chiar și huse pentru smartphone, statuete, sau orice vă trece prin cap.

Prețul practicat de către TomTop este de doar 123.05 euro ~ 570 lei și după cum am menționat și mai sus, se livrează din depozitul european al retailerului aflat în Germania. Puteți cumpăra imprimanta de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×