GeekBuying organizează un carnaval al reducerilor Xiaomi! Iată un smartphone, o tabletă și un headset VR la prețuri atractive!

1.133 ori
<b>GeekBuying organizează un carnaval al reducerilor Xiaomi! Iată un smartphone, o tabletă și un headset VR la prețuri atractive!</b>Începând de astăzi cei de la GeekBuying dau startul unui carnaval de reduceri asociat produselor Xiaomi, pe lista retailerului numărându-se smartphone-uri foarte accesibile, tablete, fel și fel de gadget-uri și chiar notebook-uri ce impresionează prin

Astăzi pe data de 16 august cei de la GeekBuying desfășoară un carnaval al reducerilor pentru produsele Xiaomi, în oferta retailerului fiind regăsite smartphone-uri, tablete, fel și fel de gadget-uri și chiar laptop-uri cu Windows 10 la bord. Se promit discount-uri de până la 50% și din pagina principală a campaniei puteți alege categoria care vă interesează în funcție de reducerile oferite pentru fiecare opțiune în parte. 

Noi am adunat laolaltă 3 astfel de produse din categorii diferite pe care le puteți vedea descrise în rândurile de mai jos și care pot fi achiziționate doar astăzi la prețuri cu adevărat speciale. Este vorba despre un smartphone, o tabletă și un headset VR interesant numai bun pentru entertainment. Să le vedem!

Xiaomi Redmi 4A

Xiaomi Redmi 4A

Un telefon foarte accesibil listat de către GeekBuying aici este și Xiaomi Redmi 4A, smartphone pe care îl puteți achiziționa la suma de doar 109.99 dolari. Interesant faptul că telefonul se livrează direct din depozitul aflat în Italia, astfel că nu vom plăti taxe vamale și produsul va ajunge totodată mai rapid. Dotările sale includ un display HD de 5 inch, 2 GB RAM + 32 GB stocare, procesorul Snapdragon 425 și o baterie de 3120 mAh. 

Xiaomi Mi Pad 3

Xiaomi Mi Pad 3

Dacă o tabletă compactă e dispozitivul pe care îl doriți atunci modelul Mi Pad 3 se poate dovedi a fi o alegere perfectă. Acesta costă acum 259.99 dolari și la fel ca telefonul mai sus menționat, se va livra din depozitul italian, semn că nu veți avea de plătit taxele vamale. Pe lângă prețul dispozitivului se va plăti doar TVA-ul și aflați că tableta vine cu display de 7.9 inch, cu 4 GB de RAM și cu procesorul hexa-core MediaTek MT8176 de 2.1 GHz.

Avem port USB Type-C reversibil, tehnologie IPS pentru ecran și 64 GB de stocare flash. Și camerele foto sunt interesante, 13 megapixeli în spate și 5 megapixeli frontal! 

Xiaomi Mi VR Play

Xiaomi Mi VR Play

Pentru final am păstrat un gadget cu preț de numai 13.99 dolari și anume headset-ul Xiaomi Mi VR. Acesta este compatibil cu smartphone-urile ce adoptă o diagonală cuprinsă între 4.7 și 5.5 inch și prin descărcarea de aplicații dedicate din Google Play vom putea explora medii în realitatea virtuală și chiar testat diverse jocuri. Cântărește 209 grame și este fabricat dintr-un material plăcut la atingere și comod.

Întreaga listă de reduceri din carnavalul GeekBuying poate fi consultată de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×