Curățenia la interiorul automobilului va fi pusă de astăzi pe seama aspiratorului portabil de 60W pe care TomTop îl vinde pentru numai 55 lei!

1.071 ori
<b>Curățenia la interiorul automobilului va fi pusă de astăzi pe seama aspiratorului portabil de 60W pe care TomTop îl vinde pentru numai 55 lei!</b>Probabil și voi ați apelat de multe ori la serviciul de curățare a interiorului mașinii, chiar și atunci când acesta nu prezenta pe atât de multă murdărie astfel încât să merite suma cheltuită extra. De astăzi aveți opțiunea de a achiziționa aspiratorul

Din seria de reduceri zilnice pe care retailerul chinez TomTop ni le propune vine astăzi aspiratorul portabil de 60W pe care îl putem utiliza pentru curățarea interiorului mașinii noastre. Acest produs costă acum doar 12.03 euro și se va alimenta direct de la priza de 12V a automobilului, oferind o putere de curățare de 60W și un cablu generos a cărui lungime atinge 4.5 metri.

Aspirator portabil auto

Vom putea astfel aspira podeaua mașinii și chiar portbagajul, fiind perfect pentru curățarea scrumului să spunem, a prafului ce îl aducem pe talpă ori de câte ori ne urcăm în vehicul, dar și a firelor de păr care vrând nevrând își fac apariția. Are parte și de un filtru special, iar dimensiunile sale reduse îl fac perfect pentru depozitarea în portbagaj și accesarea sa rapidă atunci când este necesar procesul de curățenie.

Aspirator portabil auto

După cum se vede și în imagini, la pachet ne vor fi oferite 2 duze speciale dintre care una plată și cealaltă echipată cu perie pentru a curăța suprafața dorită cum se cuvine. Există și un furtun de tip extender pentru a ajunge în locurile mai greu accesibile.

Aspirator portabil auto

Mi se pare o ofertă tare atractivă mai ales că de multe ori apelăm la spălătorie și pentru aranjarea interiorului chiar și atunci când nu este tocmai murdar încât să merite suma cheluită în plus pentru serviciul prestat. Economisim și bani și totodată suntem mai atenți cu interiorul mașinii noastre, unele persoane dorind un tratament mai delicat atunci când vine vorba de curățarea scaunelor și a altor elemente.

Îl găsiți în oferta TomTop.com la prețul de numai 12.03 euro ~ adică aproximativ 55 lei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×