[UPDATE - 22.11.2019 avem un câștigător și o tragere la sorți pentru alți doi] La ce oră începe Black Friday 2019 pe eMAG? (Concurs)

13.426 ori
<b>[UPDATE - 22.11.2019 avem un câștigător și o tragere la sorți pentru alți doi] La ce oră începe Black Friday 2019 pe eMAG? (Concurs)</b>La ce oră începe Black Friday 2019 pe eMAG? Cu pași repezi ne apropiem de marele eveniment de shopping "Black Friday" pe care eMAG îl organizează în acest an pe data de 15 noiembrie, adică în ziua de vineri. Toate privirile sunt îndreptate către..

UPDATE 22-11-2019 (2): Ceilalți doi câștigători sunt:

1. Cătălina Mihaela Mistodiniș (iHunt Alien X Apex)
2. Mihai (iHunt Alien X Black)

Felicitări! :)

UPDATE 22-11-2019: Teoretic avem doi participanți care au nimerit ora exacta (7:24): Adi și Cristi IronHead. Adi a câștigat Motorola One Macro și îi va fi trimis luni via curier. Cristi IronHead însă, deoarece a avut două comentarii pe tema concursului și doar primul răspuns a fost luat în considerare conform regulamentului (cel care indica ora 6:59), a picat de la premiu. Sorry! Regulile sunt reguli..

Deoarece ne-au mai rămas 2 telefoane nedate, am hotărât să luăm în considerare și pe cei care au indicat ora cea mai apropiată de 7:24, iar acesta a fost 7:25 (7:23 nu a fost indicată de nimeni).

Iată lista celor care au pronosticat ora 7:25:

 • Mihai Voda
 • Cătălina Mihaela Mistodiniș
 • Mihai
 • Radu Ionut Manzur

Azi, 22.11.2019, la ora 21, vom face o tragere la sorți via Random.org, iar primi doi vor primi cele două telefoane rămase, nedate: iHunt Alien X Apex, respectiv iHunt Alien X Black. Baftă! :)

UPDATE 19-11-2019: Mâine, 20.11.2019, vom parcurge toate comentariile, le vom verifica dacă nu cumva s-au modificat datele inițiale din comentariul original, verificăm și dublurile și vom anunța fericiții câștigători. Mulțumim pentru răbdare! :)

UPDATE 15-11-2019: Ora la care s-a dat startul Black Friday pe eMAG a fost 7:24, aceasta fiind și ora la care am postat update-ul pe live! 

eMAG

ARTICOL INIȚIAL 12-11-2019:

Cu pași repezi ne apropiem de marele eveniment de shopping "Black Friday" pe care eMAG îl organizează în acest an pe data de 15 noiembrie, adică în ziua de vineri. Toate privirile sunt îndreptate către acest retaileri ca urmare a ofertelor atractive pe care le-a oferit de-a lungul anilor și care cu siguranță vor fi prezente și acum în 2019. În vreme ce așteptăm listele cu produse ce vor intra în ofertă, noi v-am pregătit un concurs special!

Probabil vă amintiți că și în anii trecuți am organizat un concurs similar, unul ce a constat în ghicirea orei la care va da eMAG startul reducerilor de Black Friday. Și acum mergem pe aceeași idee astfel că tot ce aveți de făcut pentru a participa este să lăsați un comentariu mai jos prin care să ne spuneți la ce oră credeți că va începe Black Friday pe eMAG.

Din anii precedenți știm că startul a fost dat în intervalul 6-8 dimineața, singura excepție fiind în 2015 atunci când am avut de așteptat până după ora 8 pentru a cumpăra produsele dorite. Noi am avut an de an sesiuni de Live Blogging Black Friday unde am postat cele mai interesante reduceri, am discutat cu voi și am anunțat ora și minutul la care s-a dat drumul la reduceri pe eMAG.

Ora de strat Black Friday eMAG în anii precedenți:

 • 2013 - ora de începere 6:56
 • 2014 - ora de începere 6:52
 • 2015 - ora de începere 8:34
 • 2016 - ora de începere 6:49
 • 2017 - ora de începere 6:50
 • 2018 - ora de începere 6:56

Cât despre premii, acestea sunt 3 la număr:

 1. Motorola One Macro
 2. iHunt Alien X Apex
 3. iHunt Alien X Black

Persoanele care ghicesc ora exactă sau care sunt cel mai aproape de ora cu pricina vor fi desemnate câștigătoare. Dacă există mai multe persoane care au ghicit ora startului (sau au fost pe aproape) vom organiza o tragere la sorți pentru a desemna cei 3 câștigători. Este validat doar un singur comentariu per utilizator (primul) și important de reținut că nu sunt permise editările ulterioare ale răspunsurilor. Comentariile editate vor fi eliminate din concurs.

Înscrierile/ comentariile sunt acceptate până în momentul în când începe Black Friday pe eMAG.

Pentru a nu exista discuții, ora corectă pe care o vom considera ca fiind startul evenimentului de Black Friday pe eMAG, va fi cea indicată de noi în updateul în secțiunii de Live Blogging Black Friday 2019 pe Mobilissimo.ro.

De asemenea dorim să vă mulțumim pentru faptul că ne citiți și ne sunteți alături și vă suntem recunoscători tuturor celor care veți folosi link-urile de afiliere pentru cumpărăturile de Black Friday. Acești bani ne ajută la susținerea site-ului și a independenței acestuia. Practic deveniți finanțator Mobilissimo făcând cumpărăturile prin acest link

HR Black Friday 2017

Verifică aici să vezi dacă a început Black Friday pe eMAG!

HR Black Friday 2017

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×