Laptop-ul Xiaomi Mi Gaming este actualizat cu procesoare Intel din generația a 8-a; Disponibil la vânzare în China

1.188 ori
<b>Laptop-ul Xiaomi Mi Gaming este actualizat cu procesoare Intel din generația a 8-a; Disponibil la vânzare în China</b>Astăzi cei de la Xiaomi au anunțat lansarea unui upgrade pentru laptopul de gaming numit Xiaomi Mi Gaming, dispozitiv ce este de acum disponibil și în variante cu procesoare Intel din generația a 8-a. Surpriza plăcută este că notebook-ul poate

Atunci când Xiaomi nu lansează noi telefoane sau produse de mobilier mai nou, anunță laptop-uri de gaming. Astăzi descoperim că în portofoliul companiei își face apariția o variantă actualizată a modelului Xiaomi Mi Gaming Laptop, un dispozitiv care aparent și-a creat un renume în rândul jucătorilor profesioniști e-sports din China. Aflați din rândurile de mai jos care sunt noutățile aduse aici și la ce sumă se vinde deja în China.

Xiaomi Mi Gaming Laptop

În primul rând trebuie spus că design-ul rămâne neschimbat și la fel și multe dintre dotări, Xiaomi îmbunătățind doar anumite capitole de la interior. Unul dintre acestea este sistemul de răcire care în noua versiune include 3 guri de ventilație pe fiecare parte laterală a laptop-ului și 8 asemenea guri de ventilație în spate. Și conductele de dispare a căldurii, respectiv ventilatoarele de la interior sunt acum mai mari pentru o eficiență sporită.

Xiaomi Mi Gaming Laptop

Laptop-ul are o grosime de 20.9 mm, o tastatură iluminată în 4 zone, 5 taste programabile și o cursă de 1.8 mm. Se oferă o baterie de 55 Wh, cameră web HD, ecran Full HD de 15.6 inch cu muchii înguste ale panoului frontal, respectiv un sistem audio stereo compus din 2 difuzoare cu putere totală de 6W și acustică Dolby Atmos.

Xiaomi Mi Gaming Laptop

Xiaomi Mi Gaming Laptop sosește în varianta actualizată cu procesoare Intel Core din generația a 8-a, configurațiile fiind listate mai jos alături de prețurile la care retailerul chinez GeekBuying le practică în acest moment. 

  • Core i5-8300H + 8 GB RAM + GTX 1050 Ti 4 GB + 256 GB SSD + 1 TB HDD - 1.199 dolari
  • Core i7-8750H + 16 GB RAM + GTX 1060 6 GB + 256 GB SSD + 1 TB HDD - 1.599 dolari
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×