Mini Turul Magazinelor #60: Cel mai ieftin televizor smart, TV cu diagonală mare LED, Huawei Nova 4 în România cu mult RAM

1.871 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #60: Cel mai ieftin televizor smart, TV cu diagonală mare LED, Huawei Nova 4 în România cu mult RAM</b>Azi revenim cu o versiune miniaturală a Turului Magazinelor, de această dată cu două televizoare, o periuţă de dinţi şi un telefon new entry cu preţ şi dotări foarte bune. Avem cel mai ieftin televizor smart în acest tur, dar şi un model

Azi revenim cu o versiune miniaturală a Turului Magazinelor, de această dată cu două televizoare, o periuţă de dinţi şi un telefon new entry cu preţ şi dotări foarte bune. Avem cel mai ieftin televizor smart în acest tur, dar şi un model cu diagonală mare, plus o periuţă de dinţi cu design elegant şi tehnologie de vârf. Toate acestea sunt mai jos.

1. Smart TV LED Horizon 32HL7330H, 80 cm, HD

Horizon 32HL7330H

În general televizoarele de câteva sute de lei se remarcă prin rezoluţie, diagonală acceptabilă, dar niciodată funcţii smart. Aici avem un TV smart, care ştie inclusiv Netflix şi îl găsiţi la PCGarage.ro la sub 700 de lei. Este un model de 80 cm, cu rezoluţie de 1366 x 768 pixeli, ecran Direct LED şi difuzoare stereo de 6W. Are şi suport Dolby, 2 porturi HDMI, USB, ieşire căşti, WiFi şi YouTube, Opera, Facebook, Skype şi Opera TV Store pentru aplicaţii. Este un model 2017.

2. Smart TV LG 49UK6200PLA, 123 cm, 4K

LG 49UK6200PLA

Rămânem la televizoare, cu un model de 123 cm, care costă cam cât costă unul de 101 cm sau 109 cm cu câteva luni în urmă. Are tot ce îi trebuie, de la panoul LED cu rama destul de îngustă, până la rezoluţia 4K, suportul HDR şi funcţiile smart. Integrează boxe de 20W, are 1 intrare HDMI în spate şi 2 lateral, plus 2 porturi USB, intrare LAN şi slot CI+.

Este unul dintre puţinele televizoare în această gamă de preţ cu afişaj de conţinut 360 VR. Are şi browser web, buton rotativ, Live Zoom şi rulează apreciatul Web OS. Îl găsiţi la Cel.ro la 1799 lei.

3. Huawei Nova 4

Huawei Nova 4

Nova 4 a fost lansat pe final de an 2018, ca primul model Huawei cu decupaj pentru camera selfie direct în ecran. Acum se află în oferta celor de la Quickmobile.ro. la o sumă corectă de 2.231 lei folosind codul QUICK202. Ce îmi place cel mai mult aici e că primim 8 GB RAM, 128 GB stocare şi un ecran generos de 6.4 inch Full HD+. Bonus, cameră de 48 de megapixeli în spate, într-un setup de cameră triplă, ce mai include şi o cameră de 16 MP şi un senzor de adâncime. Camera selfie are 25 MP.

4. Periuță electrică

Periuță electrică

Periuţele electrice de gen costă multişor în România, dar la GearBest.com am găsit un model cu adevărat accesibil. Vine la suma de 46.99 dolari şi are un LCD pe care indică programul de periere şi timpul rămas. Are un aspect elegant, este realizată din ABS şi TPE, are o baterie de 800 mAh şi se poate folosi 21 de zile cu o încărcare. Rezistă la apă, se încarcă magnetic şi are 3 poziţii de utilizare. Are un mecanism de curăţare sonică, prin vibraţii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×