Reduceri și Campanii Online #195: Azi Cărturești, evoMAG, Notino, PC Garage [...]

674 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #195: Azi Cărturești, evoMAG, Notino, PC Garage [...]</b>La mijloc de săptămână aruncăm o privire în mediul online pentru a vedea ce alte promoții noi ne mai oferă retailerii. Așa cum era de așteptat, sunt multe campanii cu ocazia Valentine's Day de care puteți profita chiar și acum

La mijloc de săptămână aruncăm o privire în mediul online pentru a vedea ce alte promoții noi ne mai oferă retailerii. Așa cum era de așteptat, sunt multe campanii cu ocazia Valentine's Day de care puteți profita chiar și acum pe ultima sută de metri. Le descoperiți pe toate în lista de mai jos, iar la final de articol descoperiți și un produs erou al zilei care primește un discount atractiv! 

Produsul erou al zilei:

Oferta zilei este reprezentată de către smartphone-ul HTC U11 pe care Germanos.ro îl vinde acum la prețul de doar 1.249 lei. Acesta este un flagship al anului 2017 care se prezintă cu dotări foarte interesante la pachet. Are display QHD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 835, 4 GB RAM + 64 GB stocare și cameră de 12 mpx în spate. Are și certificare IP67 și scanner de amprente! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×