Periferice și accesorii gaming la reducere pe GeekBuying! Mouse RAZER la 30 dolari și SSD cu discount atractiv!

841 ori
<b>Periferice și accesorii gaming la reducere pe GeekBuying! Mouse RAZER la 30 dolari și SSD cu discount atractiv!</b>Dacă vă aflați în căutarea de periferice pentru PC sau de accesorii pentru gaming atunci ați nimerit la fix pentru că în articolul de față veți găsi detalii despre cea mai recentă campanie GeekBuying care aduce reduceri fix pentru asemenea

Printre promoțiile desfășurate de către retailerul chinez GeekBuying.com în momentul de față avem și o campanie tare interesantă care ne aduce reduceri atractive la produse din zona Perifericelor și Accesoriilor de Gaming, dispozitive care pierd serios din preț. Veți găsi aici o grămadă de produse precum gamepad-uri pentru smartphone, tastaturi pentru PC, dar și alte soluții precum SDD-uri. Noi am ales două produse despre care aflați mai multe în continuare!

SSD Ramsta S600 480 GB

Ramsta S600

Un upgrade foarte util pentru PC-ul sau laptop-ul vostru ar fi adăugarea unei soluții SSD precum acest model Ramsta S600 de 480 GB pe care GeekBuying îl vinde în această perioadă la suma de doar 69.99 dolari. Produsul dispune de protecție la supraîncălzire și în materie de performanțe oferă o viteză secvențială la citire de 550 MB/s, respectiv o viteză secvențială la scriere de maxim 440 MB pe secundă.

Mouse Razer DeathAdder Essential

Razer DeathAdder Essential

De asemenea pe lista noastră de recomandări apare și mouse-ul Razer DeathAdder Essential, un produs ideal pentru gameri care poate fi achiziționat la o sumă specială de numai 29.99 dolari. Acest mouse este destinat dreptacilor și vine echipat cu un senzor optic de 6400 DPI numai bun pentru sesiunile de shootere unde viteza de reacție contează serios. Și design-ul este unul premium, oferind echilibrul perfect la apăsarea butoanelor și un nivel de confort sporit.

Pentru mai multe reduceri din actuala campanie GeekBuying puteți accesa acest link

Bonus: OnePlus 6 (8 GB RAM + 256 GB stocare) la numai 589.99 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×