Cafago vine astăzi cu noi coduri de reducere! Car Kit la doar 5.22 euro și alte produse atractive pe listă

1.117 ori
<b>Cafago vine astăzi cu noi coduri de reducere! Car Kit la doar 5.22 euro și alte produse atractive pe listă</b>Din partea celor de la Cafago.com avem astăzi pentru voi o serie de noi reduceri oferite sub formă de cupoane promoționale, pe listă produselor pentru care se aplică aflându-se și un car kit foarte interesant pentru automobilul vostru

Retailerul chinez Cafago ne-a obișnuit în ultima vreme cu reduceri sub formă de coduri promoționale, o abordare care continuă și astăzi când avem pentru voi 5 produse foarte interesante. În prim plan se află un car kit pentru automobilul vostru, dar la final descoperiți sub forma unei liste și celelalte reduceri printre care găsiți o consolă de jocuri, un smartwatch 3G, dar și un ceas smart pentru cei mici.

Car kit

Revenind încă la car kit-ul de care vă vorbeam, acesta vine din partea firmei Best și se remarcă atât prin design-ul adoptat, cât și prin costul foarte mic. Produsul se va conecta la smartphone prin intermediul tehnologiei Bluetooth 4.1 și un lucru pe care unii dintre voi l-ar putea aprecia este acela că se poate conecta și la mai multe terminale din automobil, oferind suport multi-device.

Car kit

Avem parte de conectare automată a apelurilor către car kit și în cazul în care aveți un iPhone, atunci aveți parte și de suport pentru comenzi vocale via Siri. Car Kit-ul se va atașa la parasolarul automobilului vostru și aflați că vine echipat cu un microfon de calitate, respectiv cu un difuzor de 2W pentru o redare clară și puternică a convorbirilor. Folosind codul L6327K îl puteți achiziționa pentru doar 5.22 euro până la data de 15 decembrie!

Alte reduceri:

  • Smartwatch pentru copii - 13.09 euro folosind codul L4293P
  • Consolă mini portabilă - 11.79 euro folosind codul L1759F
  • Smartwatch 3G Lemfo LEM4 Pro - 83.62 euro folosind codul L3165J
  • Consolă A8 Retro - 57.47 euro folosind codul L1872F
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×