Reduceri și Campanii Online #137: Azi Germanos, evoMAG, Altex, Libris [...]

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri 686 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #137: Azi Germanos, evoMAG, Altex, Libris [...]</b>Încă o săptămână este pe sfârșite și asta înseamnă că venim și cu un articol din seria Reduceri și Campanii Online în întâmpinarea celor care au pregătită o sesiune de shopping pentru weekend. Descoperiți în lista de mai jos care sunt

Weekend-ul este doar la un pas distanță și fix pentru acele persoane care au în plan ceva shopping în următoarele două zile am pregătit astăzi un articol proaspăt din seria Reduceri și Campanii Online. Veți descoperi în lista de mai jos care sunt cele mai noi promoții din partea retailerilor, cu mențiunea că mulți dintre aceștia au început deja să ne ofere campanii de tip Black Friday după cum ați aflat și din live blogging-ul organizat pe Mobilissimo!

Produsul erou al zilei:

Cel.ro a dat astăzi startul campaniei de Black Friday, în ofertă fiind inclus și smartphone-ul Huawei Mate 10 Pro care ajunge să coste doar 1.949 lei. Este cel mai bun preț de pe plan local și terminalul se remarcă prin camera sa duală Leica din spate, design-ul arătos și desigur prin diagonala generoasă de 6 inch. Îl puteți achiziționa de aici!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×