Nokia 8.1 e gata de lansare, primeşte certificarea autorităţii NCC din Taiwan

911 ori
<b>Nokia 8.1 e gata de lansare, primeşte certificarea autorităţii NCC din Taiwan</b>La câteva săptămâni distanță de la apariția unui benchmark pentru smartphone-ul Nokia 8.1, iată că avem parte și de o certificare a acestui telefon. Aceasta vine din partea NCC și ne sugerează faptul că lansarea oficială a dispozitivului

Nokia 8.1 este următorul telefon mid-range pe care HMD Global îl pregăteşte pentru lansare, iar terminalul a primit certificarea autorităţii NCC din Taiwan. Terminalul scăpase în benchmark-ul GeekBench cu câteva săptămâni în urmă, cu procesorul Snapdragon 710 la bord. Aflaţi detalii despre device mai jos.

Nokia 8.1

NCC publică o listă cu detalii, care menţionează un telefon cu numele de cod TA-1119, dar fără specificaţii clare. Zvonurile afirmă că acest nou venit are un ecran cu decupaj, un scanner de amprente montat în spate şi că rulează Android 9.0 Pie în varianta stock. Scorurile din GeekBench sunt cam modeste, mai ales cel multi core, deci dispare orice pretenţie de flagship.

Am avea la bord şi 4 GB RAM, pe lângă procesorul Snapdragon 710, plus 64 GB stocare şi slot microSD. Nokia 7.1 Plus/ Nokia X7 are deja un setup similar, în configuraţia de bază, deci Nokia 8.1 sună ca şi cum l-ar canibaliza. Bănuiesc că trece la o diagonală şi mai mare, baterie mai generoasă şi eventual cu ceva plusuri la cameră.

Încă nu e clar dacă acest device va sosi în 2018 sau va fi păstrat pentru CES sau MWC 2019. Sunt curios şi în ce măsură designul are vreo legătură cu abordarea premium şi compactă a lui Nokia 8, sau cu sticlă foarte curbată de pe Nokia 8 Sirocco.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×