Reduceri și Campanii Online #2: Azi Aoro, eMAG, H&M, Cărturești [...]

994 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #2: Azi Aoro, eMAG, H&M, Cărturești [...]</b>Continuăm și astăzi cu seria proaspătă de articole "Reduceri și campanii Online", zi în care dăm de promoții foarte interesante ce includ parfumuri și cosmetice, dar și unele pentru aparatele de aer condiționat atât de importante în vara ce se

În acest weekend am dat startul unei noi serii de articole intitulată "Reduceri și Campanii Online", subiecte pe seama cărora puteți afla ce promoții se desfășoară în mediul online. Raportat la această zi de 23 aprilie putem spune că noutățile nu sunt tocmai generoase, astfel că dăm doar de câteva campanii care promit reduceri la parfumuri după cum veți descoperi mai jos, dar și promoții pentru aparatele de aer condiționat.

Produsul Erou de astăzi:

Cât despre produsul care ne-a atras atenția în mod special astăzi, este vorba despre laptop-ul de gaming Acer Nitro 5 AN515-51 ce vine echipat cu ecran IPS Full HD de 15.6 inch, procesor Intel Core i7-7700HQ și cu 8 GB de RAM LPDDR4. Oferă și 1 TB de stocare, cât și soluția grafică NVIDIA GeForce GTX 1050 cu 4 GB memorie pentru a putea rula și titluri recente precum Far Cry 5. Prețul său este de 3.698 lei acum!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×