Reduceri și Campanii Online #1: Azi eMAG, PC Garage, Cel, KitchenShop [...]

1.852 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #1: Azi eMAG, PC Garage, Cel, KitchenShop [...]</b>Dăm astăzi startul unei noi serii de articole, serie intitulată Reduceri și Campanii online pe seama căreia veți afla ce promoții se desfășoară online și totodată ce produs erou am reușit să găsim. Astăzi avem multe campanii de prezentat pe care

De astăzi dăm startul unei noi serii de articole intitulată "Reduceri și Campanii Online" prin intermediul cărora veți afla ce promoții sunt desfășurate în mediul online aproape zilnic. Totodată veți descoperi și un produs vedetă la final de articol, acesta fiind ales pe seama reducerii primite și a nivelului actual de popularitate. Fără a mai zăbovi timpul, haideți să vedem ce promoții se desfășoară în acest moment pe plan local!

După cum puteți vedea, majoritatea retailerilor profită de primăvară pentru a promova reducerile, promovând oferte foarte interesante la unele produse. Înainte de a achiziționa ceva vă recomandăm totuși să comparați prețurile practicate și de către ceilalți retaileri, asta pentru a vă asigura de faptul că faceți o alegere bună și că economisiți totodată ceva bănuți. 

Produsul Erou de astăzi:

Ei bine, produsul care ne-a atras astăzi atenția în mod special astăzi luând în calcul promoțiile desfășurate este smartphone-ul Xiaomi Redmi 5 Plus care în versiunea cu 3 GB de RAM și 32 GB de stocare flash se vinde pentru numai 699 lei pe PCGarage.ro. Prețul este cu 100 lei mai mic decât dacă ați opta pentru achiziția din China și la acești bani primiți ecran FHD+ de 5.99 inch, procesor Snapdragon 625 și baterie de 4000 mAh! Best Buy!

Notă: Un detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×