Retailerul chinez Light in the Box are o pagină dedicată în limba română; ni se pregătesc deja ofertele de Halloween

1.250 ori
<b>Retailerul chinez Light in the Box are o pagină dedicată în limba română; ni se pregătesc deja ofertele de Halloween</b>Un nou retailer de origine chineză despre care aflăm astăzi este și Lightinthebox, magazin care spre uimirea noastră are și o pagină dedicată în limba română. În această perioadă ei se pregătesc pentru Halloween și asta înseamnă că avem parte de

Astăzi aflăm despre existența unui alt retailer chinez cu potențial, acesta fiind cunoscut drept Light in The Box și oferind chiar o pagină în limba română. Acest magazin a fost fondat în 2007 și permite clienților săi achiziționarea cu ușurință a produselor dintr-o gamă variată la prețuri atractive. Important de menționat faptul că retailerul este listat la bursa din China și că aceștia ne-au trimis deja un un smartphone la teste, unul pe care îl veți descoperi curând!

Xiaomi Redmi Note 4s

Aflați că sunt oferite 3 categorii principale de produse pe site după cum urmează: îmbrăcăminte, accesorii mici și gadget-uri, respectiv casă și grădină - acestea fiind împărțite în numeroase subcategorii. E drept că site-ul nu este tocmai arătos în acest moment (se lucrează la el), dar reducerile ne interesează în mod special. Așa cum menționam în titlu, acest retailer deja a dat startul promoțiilor de Halloween - ceea ce înseamnă că ne putem echipa cu un costum special pentru această sărbătoare sau de ce nu cu o tabletă pe care să vedem cele mai tari filme horror. 

Xiaomi Mi AIr

Portofoliul de produse al magazinului este mult mai variat și veți găsi aici și smartphone-uri, gadget-uri precum mini proiectoare video sau accesorii auto, dar și laptop-uri cu dotări de top precum modelele Xiaomi Mi Notebook, sau smartwatch-uri cu prețuri foarte scăzute. Un alt lucru interesant pe care acest retailer îl oferă clienților este acela că la fiecare achiziție veți primim în contul de utilizator 1% din valoarea cumpărăturilor.

Este practic un sistem de afiliere personal și în funcție de valoarea comenzilor puteți face bani frumoși pe care ulterior îi puteți folosi la alte achiziții. La prima vedere nici prețurile practicate nu sunt deloc rele și puteți chiar compara sumele asociate produselor vândute de Light in the Box cu cele practicate de alți retaileri chinezi. Oferta de Halloween o puteți accesa de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×