Quickmobile.ro prezintă noile modele iPhone 8 şi Apple Watch Series 3 într-un eveniment local

1.776 ori
<b>Quickmobile.ro prezintă noile modele iPhone 8 şi Apple Watch Series 3 într-un eveniment local</b>În cadrul unui eveniment ce a avut loc pe data de 2 septembrie în București, cei de la QuickMobile au prezentat pe plan local noile terminale mobile iPhone 8 și iPhone 8 Plus, dar și ceasul inteligent Apple Watch Series 3. Conferința a fost una

Ieri, pe 27 septembrie am avut ocazia să vedem la treabă terminalele iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, dar şi pe Apple Watch Series 3 într-un eveniment local organizat de Quickmobile.ro. Retailerul este primul de la noi care a început să vândă terminalele şi cu această ocazie am aflat şi câteva cifre despre comenzile de până acum.

Quickmobile.ro a promis că va fi primul retailer care aduce şi iPhone X la noi în ţară, ceea ce e mare lucru dacă le iese, cererea şi interesul fiind crescute pentru terminalul aniversar. Am aflat că au fost înregistrate 600 de comenzi pentru modelele iPhone 8 şi 8 Plus până acum, faţă de cele 1000 pentru generaţia iPhone 7. Motivul? Fanii Apple îşi păstrează banii pentru iPhone X.

150 de comenzi au fost realizate chiar în prima zi de disponibilitate, se pare. Livrările au început chiar în prima zi a acestei săptămâni, iar 2 din 3 clienţi şi-au luat şi accesorii de la Quickmobile.ro pentru noile iPhone-uri. A se remarca faptul că iPhone 8 a fost mai comandat decât iPhone 8 Plus, iar acum retailerul oferă garanţii extinse, valabile în toată Europa.

Cea mai cerută nuanţă a fost negru şi cel mai vândut model a fost iPhone 8 de 64 GB. Şi Apple Watch Series 3 este destul de căutat, fiind disponibil în variante de 38 şi 42 mm, în versiunea cu curea sport deocamdată. Porneşte de la 1699 lei acest smartwatch care nu necesită telefon pentru a funcţiona, ci vine cu propriul SIM. Am realizat şi un hands on cu fiecare produs şi revenim cu articole pentru fiecare. iPhone 8 Plus costă de la 4199 lei, iar iPhone 8 de la 3699 lei.

Evenimentul a fost unul relaxat, în prezenţa unor bloggeri, vloggeri şi a presei, cu timp amplu de hands-on şi jucat cu terminalele noi într-o vinărie cu tematica reflectată într-un decor interbelico-modern. Am realizat şi un live de la faţa locului, cu un periplu printre funcţiile portrait ale lui iPhone 8 Plus, dar şi o scurtă analiză a design-ului său.

Revenim cu hands on şi pe cât de curând posibil cu review!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×