Turul Magazinelor #127: căşti Plantronics HiFi, periuţă electrică cu 80% reducere, aparat de vidat util pentru extra mâncare

2.759 ori
<b>Turul Magazinelor #127: căşti Plantronics HiFi, periuţă electrică cu 80% reducere, aparat de vidat util pentru extra mâncare</b>Atenţie maximă domnilor şi doamnelor, căci e probabil ultimul weekend în care nu o să vă panicaţi că nu aţi cumpărat nimic pentru jumătatea mai bună. Deja weekendul viitor e prea târziu, deci poate veţi găsi atractive produsele de mai jos.

Atenţie maximă domnilor şi doamnelor, căci e probabil ultimul weekend în care nu o să vă panicaţi că nu aţi cumpărat nimic pentru jumătatea mai bună. Deja weekendul viitor e prea târziu, deci poate veţi găsi atractive produsele de mai jos. Avem o ofertă pentru periuţe destinată cuplurilor, un aparat de vidat util în orice bucătărie şi o super pereche de căşti.

1. Plantronics Căşti Wireless Backbeat Pro Hi-Fi Over Ear Negru

Cei aflaţi în căutarea unei perechi de căşti calibrată la perfecţiune vor aprecia cu siguranţă acest model Plantronics, pe care Quickmobile.ro îl vinde la preţul de 1.139 lei. E vorba despre căşti wireless HiFi Backbeat Pro, care oferă o calitate audio profesională, numai bună chiar şi pentru un DJ pretenţios, sau o persoană ce lucrează în producţia muzicală.

Se conectează via Bluetooth şi la o distanţă de 100 de metri, iar bateria asigura până la 24 de ore de redare continuă. Anularea activă a zgomotului de fond blochează orice sunet de la exterior, dar avem şi o funcţie OpenMic, ce va permite să auziţi ce se întâmplă în jur dacă doriţi.

2. Telefon mobil ASUS ZenFone Go ZB500KG, Dual Sim, 8GB, Black

ASUS ZenFone Go ZB500KG

Începătorii în ale smartphone-urilor, cei mici sau cei care nu vor să cheltuiască un salariu pe un terminal vor aprecia acest model ASUS, care costă doar 349 lei la eMAG.ro. E drept că dotările sunt modeste, de la 1 GB RAM şi 8 GB stocare, la ecranul de 5 inch cu rezoluţie de 854 x 480 pixeli, dar pentru suma plătită e OK. Camera de 8 megapixeli e rezonabilă dacă ne luăm după tradiţia ASUS în zona camerelor de pe modelele ZenFone. Bateria de 2600 mAh nu sună rău deloc.

Nici recenziile de pe eMAG.ro nu sunt rele.

3. Periuţa de dinţi electrică Oral-B PRO 2000 Cross Action, reîncărcabila, curăţare 3D, 2 programe, 2 capete, Alb/Albastru

Oral-B PRO 2000 Cross Action

Dacă vi se pare mare preţul acestui produs, aflaţi că oferta sa e de fapt ceea ce ne atrage. Astfel, de azi până de Valentine's Day, pe 14 februarie produsul e oferit cu încă o periuţă de acelaşi tip, dar aceea cu 80% reducere. Costă 396 lei acest aparat, la care după calculele mele se adaugă încă vreo 80 de lei pentru cealaltă periuţa. O afacere bună prin oferta eMAG.ro.

Periuţa e capabilă de curăţare 3D, acoperind complet gingiile şi dinţii şi fără a ignora fata sau spatele dentiţiei. Avem şi un senzor de presiune ce ne avertizează dacă apăsam prea intens, dar şi un cronometru ce oferă vibraţii pentru a ne avertiza că am terminat un ciclu de spălare.

4. Telefon Mobil Samsung Galaxy A5 (2016), Procesor Octa-Core 1.2GHz / 1.5GHz, Super AMOLED Capacitive touchscreen 5.2", 2GB RAM, 16GB Flash, 13MP, 4G, Wi-Fi, Android (Negru)

Preţul lui Samsung Galaxy A5 (2016) e în picaj liber acum că a debutat la retailerii locali şi succesorul său. Când l-am testat anul trecut costa şi 2000 de lei, deci picajul de 700 de lei e impresionant. Costă 1.299 lei acum la evoMAG.ro

Rămâne un telefon arătos, cu baterie generoasă şi ecran luminos, iar camera se bătea cu Galaxy S6 la anumite capitole, ceea ce nu e puţin lucru. Dacă ar fi să fim cinici, am spune că urmaşul sau are mai degrabă camera selfie net superioară, în rest oferă dotări puţin actualizate, nu în mod semnificativ.  Ceva îmi spune ca ecranul e cam la fel, daca nu chiar mai putin luminos pe varianta 2017.

5. Vacuum Sealer Food Packaging Sealing Machine

Vacuum Sealer Food Packaging Sealing Machine

România se număra printre ţările din Europa în care populaţia aruncă cea mai multă mâncare, în loc să o consume. Astfel, vidarea mâncării ce a rămas ar fi o soluţie, iar aparatul de vidat de la GearBest la suma de 45 de dolari sună ca o idee bună. Permite şi păstrarea alimentelor pe o perioadă mai lungă, până mai vin rudele în vizită, până mai vine o sărbătoare sau până aveţi timp să mai gătiţi. Se împiedică oxidarea alimentelor prin vidare, dar şi apariţia de bacterii dăunătoare.

Are şi rolul de a de-vida respectivele pungi ulterior.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×