Misteriosul telefon Huawei Maya apare în benchmark-uri GFXBench; Primeşte şi certificare FCC

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.514 ori
<b>Misteriosul telefon Huawei Maya apare în benchmark-uri GFXBench; Primeşte şi certificare FCC</b>Un nou telefon Huawei a apărut pe firmament astăzi, sub numele de cod Maya. Acest terminal misterios a primit atât certificarea FCC, cât şi un benchmark, fiind testat în GFXBench. Data înregistrării la FCC este 28 decembrie, dar cumva handsetul nu a..

Un nou telefon Huawei a apărut pe firmament astăzi, sub numele de cod Maya. Acest terminal misterios a primit atât certificarea FCC, cât şi un benchmark, fiind testat în GFXBench. Data înregistrării la FCC este 28 decembrie, dar cumva handsetul nu a apărut în prim plan până acum.

Huawei Maya

Huawei Maya este listat în GFXBench drept rulând Android 6.0 Marshmallow şi apare şi cu un procesor MediaTek MT6737T, un CPU quad-core tactat la 1.44 GHz. Având în vedere faptul că vine şi cu 2 GB RAM e mai degrabă un model entry level sau low midrange, decât un flagship. Ar putea fi chiar mai ieftin decât Huawei Honor 6X sau modelele Lite.

Misteriosul telefon Huawei Maya apare în benchmark-uri GFXBench

Documentele FCC dezvăluie şi că există două variante ale terminalului, una Dual SIM si una single SIM. Mai aflăm şi că telefonul are o baterie de 2920 mAh, suport WiFi şi Bluetooth, iar când vine vorba de LTE, primim compatibilitate cu benzile 2, 4 şi 5, dar şi 7. Acesta pare genul de smartphone care costă maxim 150 de dolari, cel mai probabil 100 de dolari în realitate.

Având în vedere certificarea FCC, o lansare în SUA e probabilă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×