Turul Magazinelor #214: Turul laptopurilor de gaming, laptopurilor puternice şi hardcore la preţuri medii şi mari

1.625 ori
<b>Turul Magazinelor #214: Turul laptopurilor de gaming, laptopurilor puternice şi hardcore la preţuri medii şi mari</b>Laptop-urile sunt la putere în Turul Magazinelor de astăzi, zi în care avem pentru voi recomandări de notebook-uri destinate pasionaților de gaming, dar și celor care au nevoie de un asemenea terminal pentru facultate și de ce nu pentru serviciu

A trecut ceva vreme de la ultimul tur de gaming şi am zis să vă prezint azi câteva dintre laptopurile axate pe gaming care v-ar putea încânta în această vară. Cum intrăm în a doua jumătate a anului, când se lansează o grămadă de jocuri noi, e cazul să aveţi un rig portabil serios. Acest tur e pentru cei cu dare de mână şi am ales produse pentru cei care nu se uită la bani când îşi caută următorul laptop. E drept că unele modele au preţuri acceptabile totuşi, având în vedere ce oferă. Evident nu discutăm aici despre laptopuri cu grafică integrată, ci separată.

1. Laptop Gaming ASUS ROG GL552V

ASUS ROG GL552V

Cel mai bun preţ din această selecţie de oferte îl găsiţi la eMAG.ro pentru un laptop ASUS ROG cu procesor Core i7 Skylake. Ecranul este unul Full HD de 15.6 inch şi primiţi şi 8 GB RAM, 1 TB stocare şi soluţie grafică Nvidia GeForce GTX960M cu 4 GB memorie video. Terminalul are 85 de recenzii, cu media de 4 stele şi jumătate, iar cumpărătorii îl laudă pentru silenţiozitate, fidelitatea culorilor pe ecran şi tastatura comodă. Există şi posibilitatea de a extinde RAM-ul până la 32 GB.

Mulţi apreciază acustica Bang & Olufsen oferită pe acest device.

2. Xiaomi Air 13 Notebook Ultimate Edition

Xiaomi Air 13

Chiar dacă nu e un laptop de gaming propriu zis, acest notebook Xiaomi poate suplini un laptop hardcore cu uşurinţă. Costă 1053 dolari la GearBest.com  şi este o ofertă foarte solidă, pentru cine vrea un laptop compact şi puternic. E cel mai mic laptop din acest Tur la 13.3 inch, dar nu face compromisuri. Vine cu procesor Core i7, soluţie grafică GeForce 940MX, 8 GB RAM şi 256 GB stocare SSD.

Are un corp metalic şi cântăreşte doar 1.28 kg. E clar menit să concureze cu cele mai mici MacBook-uri, la un preţ competitiv, cu 200 de dolari mai mic.

3. Laptop Gaming Lenovo IdeaPad Y900-17 

Lenovo IdeaPad Y900-17

Am intrat în zona ceva mai hardcore de gaming, cu un super laptop cu procesor Core i7 Skylake, un ecran impresionant Full HD de 17.3 inch şi un preţ pe măsură, de 9998 lei la evoMAG.ro. Vestea bună e că primiţi cadou şi un monitor LED Lenovo de 29 inch, care ar valora 2599 lei separat. Revenind la laptop, oferă un combo de 1 TB HDD şi 256 GB SSD, plus grafică Nvidia GeFroce GTX 980 cu 8 GB memorie.

Are 16 GB RAM acest laptop, o impresionantă baterie cu 6 celule şi rulează Windows 10 Pro. Tastatura mecanică e un mare plus şi primim la pachet şi un DVD writer extern.

4. Laptop Dell Alienware 17 R4

Dell Alienware 17 R4

Şi dacă vreţi să treceţi la un nivel şi mai avansat, avem un model Dell Alienware pentru voi, cu procesor Intel Kaby Lake, cel mai nou din tot acest tur. Acest produs nu e pentru oricine, costând 17449 lei la Marketonline.ro. Vine cu 1 TB stocare HDD şi 512 GB SSD, plus placă grafică GeForce GTX1080 cu 8 GB memorie. Rulează Windows 10 Pro şi are un ecran de 17 inch Quad HD.

Bestia are o tastatură iluminată, cântăreşte 4.42 kg şi oferă port Thunderbolt 3 cu viteza excelentă. Are şi butoane programabile speciale Alienware. Un laptop care costă cât o maşină, ideal pentru cei care merg la concursuri de gaming şi vor să etaleze un design special.

5. Rucsac Laptop Lenovo Y Gaming Active 17.3 inch

Rucsac Laptop Lenovo Y Gaming Active 17.3 inch

Iar cine vrea să ia laptopul de gaming de 17 inch de mai sus la purtător poate achiziţiona şi un rucsac laptop de gaming Lenovo de la Marketonline.ro la suma de 423 lei. Are greutate de 1.47 kg, suporta laptopuri cu diagonale între 16 şi 18 inch şi are o căptuşeală groasă şi bretele comode. Numai bun de luat la Comic Con sau la un LAN Party.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×