Turul Magazinelor #394: friteuză la super preţ, telefon Samsung cu clapetă fashion, un fost hit midrange la preţ excelent şi TV box 4K

1.548 ori
<b>Turul Magazinelor #394: friteuză la super preţ, telefon Samsung cu clapetă fashion, un fost hit midrange la preţ excelent şi TV box 4K</b>Cumva în Turul Magazinelor de astăzi s-au strecurat chiar 2 telefoane, unul dintre acesta fiind ce-i drept un accesoriu fashion mai degrabă. Avem însă și alte produse pe lista noastră precum este cazul unui interfon, a unei truse de manichiură

În Turul Magazinelor de azi am revenit la telefoane şi mărturisesc spre ruşinea mea că e abia acum prima oară în aproape 400 de tururi cand abordăm un TV box cu Android. Avem şi un set de igienice util la casa omului, o friteuză la preţ prea bun şi un telefon cu clapeta care va fura privirile tuturor. Toate acestea mai jos.

1. Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy A5 (2017)

evoMAG.ro are un preţ excelent pentru Samsung Galaxy A5 (2017), unul dintre cele mai apreciate telefoane midrange ale anului trecut. Poreclit de noi "Galaxy S7 Mini", acest terminal vine cu o cameră de 16 MP în spate şi una de 16 MP şi în faţă, ambele descurcându-se excelent la captura foto şi video. Are un design foarte arătos, pe bază de sticlă şi metal, rezista la apă şi praf, iar bateria şi luminozitatea ecranului sunt pe culmi.

evoMAG.ro oferă la pachet şi o cartelă SIM Orange PrePay cu 6 euro credit.

2. Friteuza Star-Light OFB-3020SS

Star-Light OFB-3020SS

Practic nu ai cum să faci inelele de ceapă prăjite mai bine decât în friteuză, iar cei mai buni cartofi prăjiţi vor fi MEREU cei deep fried. În mintea mea friteuzele costau câteva sute de lei, dar se pare că m-am înşelat. eMAG.ro vinde aşa ceva la suma de 119 lei. Este un produs din inox, cu termostat reglabil şi capacitate de 3 litri. Are rezervor de ulei detaşabil, fereastră de supraveghere şi e util şi pentru a face fructe de mare prăjite.

Imaginaţi-vă inelele de calamar sau carnea de crab frăgezite de baia de ulei.

3. Monitor videointerfon Hikvision DS-KH2220

Hikvision DS-KH2220

Cine are o casă la curte sau vilă, va vrea cu siguranţă să vadă cine îl vizitează, aşa că e util un videointerfon de genul. Costă 249 lei la Cel.ro şi este în regim de lichidare de stoc. Vine cu un ecran TFT LCD color, instalare pe 4 fire şi are rezoluţie de 800 x 480 pixeli. Integrează microfoane omnidirecţionale, butoane fizice şi difuzor cu volum generos. Evident aveti nevoie si de un sistem dedicat de comunicare pentru a il conecta.

4. Samsung Galaxy Folder 2

Samsung Galaxy Folder 2

Se întâmplă foarte rar ca un produs atât de nișat să ajungă în România, în acest caz un smartphone cu clapetă de la Samsung. E vorba despre Samsung Galaxy Folder 2, care vine pe o nuanţă de roşu, care pe mine mă duce mai mult cu gândul la mov. Costă 1386 lei la Quickmobile.ro şi are dotări modeste, dar cine îl cumpără, o face ca fashion statement, nu pentru hardware.

Vine cu un ecran TFT de 3.8 inch cu rezoluţie de 480 x 800 pixeli, Android 6.0, 2 GB RAM şi 16 GB stocare.

5. Trusă manichiură

Trusă manichiură

Din păcate în România puţină lume îşi face manichiura cum trebuie, atât doamne, cât şi bărbaţi. Nu e nimic mai neplăcut să dai mâna cu cineva şi să îi simţi cuticulele cum te zgârie. Staţi liniştiţi că e problema asta şi în Asia, acolo unde vedem multe hands on-uri de telefoane nelansate încă realizate de oameni cu o unghie uriaşă la doar unul dintre degete. Nici nu vreau să mă gândesc de ce...

Ei bine pe GearBest.com puteţi găsi un set de instrumente pentru îngrijire a unghiilor. Include unghiere, chiar două la număr, forfecuţă, pile şi diferite alte unelte pentru curăţare şi aranjare a manichiurii. Doar 3.41 dolari.

6. TV Box H96 Pro+ 

TV Box H96 Pro+

Ştiu că e ciudat, dar aceasta este de abia prima oară când scriem despre un Android TV Box în Turul. Acesta costă 75.99 dolari la TomTop.com şi vine cu ieşire 4K, WiFi, DLNA, Miracast şi pe lângă faptul că poate servi ca player media, e bun şi de consolă de jocuri. Are 32 GB stocare, 3 GB RAM, Android 7.1, ba chiar ştie şi HDR şi 4K la 60 FPS. Vine cu port HDM, port Ethernet, cel puţin 2 porturi USB şi un corp compact.

Mi se pare inedit că ştie şi Skype, Google Talk şi chiar softuri Office.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×