Turul Magazinelor #347: Samsung Galaxy S8 la preţ sub 2800 lei, blender smoothie şi umidificator cu ultrasunete la reducere

1.476 ori
<b>Turul Magazinelor #347: Samsung Galaxy S8 la preţ sub 2800 lei, blender smoothie şi umidificator cu ultrasunete la reducere</b>Cu pași repezi ne apropiem de sărbători și în cazul în care nu ați ales încă cadourile pentru cei dragi ar fi cazul să faceți acest lucru pentru că magazinele abia mai reușesc să livreze produsele în timp util. Nici curierii nu mai fac față

În turul de azi ne facem viaţa mai comodă, cu un umidificator cu ultrasunete de la Beko, dar şi cu un aparat care hrăneşte automat animalul de companie. Am găsit şi un blender pentru smoothie, dar şi un telefon Samsung Galaxy S8 la preț atractiv de sub 3000 lei. Avem şi versiunea premium de Xiaomi Mi MIX 2 ajunsă în România, plus un telescop monocular pentru telefon.

1. Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Unul dintre cele mai atractive telefoane ale anului 2017, Samsung Galaxy S8 tocmai a primit un preţ atractiv la Cel.ro. Aceştia au scăzut binişor terminalul sub suma de 3000 de lei, ba chiar sub 2.800 de lei. Samsung Galaxy S8 are şi acum una dintre cele mai generoase baterii de flagship din anul curent şi se remarcă prin ecranul Infinity cu muchii înguste, dar şi prin faptul că e super compact pentru un telefon cu diagonală de 5.8 inch.

Procesorul său e foarte puternic, ecranul luminos, iar camera e şi acum în top 5 lejer.

2. Umidificator cu ultrasunete Beko ATH7120

Beko ATH7120

La eMAG.ro am găsit un umidificator cu ultrasunete, de la respectatul brand Beko. Acest model are rezervor de 3 litri şi senzor de umiditate, dar şi afişaj digital. Costă 289 lei după reducere şi se bazează pe o membrană care vibrează şi un sistem ce produce mici picături de apă, care vor fi răspândite în cameră folosind un ventilator. Apoi se vor evapora şi vor umidifica o cameră.

În această perioadă de iarnă, uscăciunea aerului e o problemă, mai ales pentru cei cu multiple calorifere electrice şi multiple surse de căldură şi care ţin şi geamurile închise. Nivelul de zgomot este sub 35 de decibeli.

3. Blender Sencor SBL 2202BL Smoothie

Blender Sencor SBL 2202BL

Pentru că au început deja bacanalele de sărbători, inevitabil va veni şi o perioadă de detoxificare după. Între timp ne putem pregăti cumpărând acest blender la suma de 121 lei de la evoMAG.ro. E conceput pentru smoothie-uri şi are o putere de 250W. Are funcţie de mărunţire pentru fructe şi legume şi picioruşe anti alunecare. Din ce văd are şi un vas special pentru smoothie pe care îl puteţi lua cu voi la muncă sau la sală.

4. Xiaomi Mi Mix 2 128GB + 8GB RAM

Xiaomi Mi Mix 2

Cel mai high end telefon al momentului, Xiaomi Mi MIX 2 a ajuns la Quickmobile.ro. E vorba despre varianta cu 8 GB RAM a lui Xiaomi Mi MIX 2, cea care vine cu spate alb din ceramică şi accente din aur şi mă refer la aur real aici. Pune la bătaie cel mai puternic CPU din 2017 (pe modelele Android cel puţin), Snapdragon 835, plus 8 GB RAM şi un ecran 18:9 de 5.99 inch cu rezoluţie Full HD+. Costă 4.599 lei la Quickmobile.ro.

5. Telescop pentru telefon

Telescop pentru telefon

Conceptul de telescop la doar 12.99 dolari sună tentant, mai ales că se ataşează la telefon şi va permite să capturaţi pe iPhone-ul vostru imagini spectaculoase din natură... sau cu vecina. Evident nu recomandăm să faceţi pe paparazzi. Acest telescop este vândut de către GearBest.com şi oferă mărire la 10X şi vine cu un corp acoperit cu cauciuc, pentru extra securizare. E protejat impotriva contactului cu apa şi e foarte compact.

Are un clips special pentru ataşarea la telefon.

6. Aparat pentru hrănit animale companie

Aparat hranit animale companie

Am mai scris despre un aparat de hrănit automat animalele de companie, dar de această dată nu e vorba despre un aparat automat, ci doar de unul electronic şi atât. Le poate oferi patrupezilor preferaţi 1-3 mese pe zi şi are înregistrare vocală, pentru ca animăluţul să asocieze vocea stăpânului cu mult aşteptatul moment al hrănirii. E inclus şi timer şi aparatul costă 39.99 dolari la TomTop.com. Are capacitate de 5.5 litri, ceea ce e suficient pentru câteva zile, poate chiar o săptămână pentru o pisică.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×