Turul Magazinelor #83: pachet special PS4 Slim Watch Dogs 2, bandă de alergat hiper ieftină, dronă rezistentă la apă

1.803 ori
<b>Turul Magazinelor #83: pachet special PS4 Slim Watch Dogs 2, bandă de alergat hiper ieftină, dronă rezistentă la apă</b>Pentru Turul Magazinelor cu numărul 83 avem pentru voi atât o consolă de jocuri PlayStation 4 Slim în varianta cu 1 TB de stocare la un preț foarte bun alături de două titluri din seria Watch Dogs, cât și un espressor DeLonghi, respectiv o dronă care

Cum azi eMAG.ro a împlinit 15 ani, ei au început şi o campanie de reduceri, în valoare totală de 10.000.000 de lei şi încă mai puteţi prinde câteva produse la reducere în următoarele ore. Am găsit şi noi câteva, inclusiv o bandă de alergat cu preţ incredibil, dar şi un pachet pentru gameri cu PS4 Slim şi Watch Dogs 2, dar şi alte bunătăţi.

1. Consolă Sony PlayStation 4 SLIM 1 TB + joc Watch Dogs 2 şi Watch Dogs

PlayStation 4 Watch Dogs

Pachetul acesta a fost lansat de curând şi aduce un must play dacă eşti un tânăr skater, pasionat de artă urbană şi hacking. Dacă eşti fan Mr. Robot, eşti la zi cu tot ce postează Anonymous şi hackingul şi codarea sunt viaţa ta, o să îţi placă şi Watch Dogs 1 şi 2. Ele vin la pachet cu consola PS4 Slim, în varianta de 1 TB, oferită de eMAG.ro la preţul de 1549 lei.

Consola nu oferă doar un corp mai subţire şi mai compact, ci şi grafică HDR, care arată impresionant pe un televizor cu suport de acest tip. Primim şi nouă generaţie de controller Dual Shock 4 la pachet, cea care vine şi cu PS4 Pro.

2. Bandă alergare magnetică, Kondition, HMG-1800

Banda alergare

Pe vremea când căutam eu benzi de alergat acum câţiva ani, mai toate costau pe la 4000 de lei sau ceva de gen, ulterior au început să mai apară şi la 2000 de lei şi cu puţin noroc găseai o bandă şi la 1200 lei. De aceea e şocant să vezi o bandă de alergat, fie ea şi magnetică la suma de doar 474 lei la eMAG.ro. Modelul acesta Kondition oferă înclinare manuală cu 3 nivele şi o arie de alergare de 110 x 33 cm.

E rabatabilă şi compactă şi uşor de amplasat oriunde în casă. Are 8 trepte de rezistenţă şi suportă până la 100 kg greutate a utilizatorului.

3. Periuţă de dinţi electrică Oral-B Trizone 1000

Periuta dinti Oral-B

Periuţele de dinţi electrice profesioniste de genul costă foarte uşor 200 sau 300 de lei, dar azi eMAG.ro are reduceri şi acest model Oral-B Trizone 1000 reîncărcabil ajunge la 174 lei. Are o curăţare 3D şi un cronometru care va vibra o dată la 30 de secunde pentru a vă anunţa că e momentul să treceţi la alt segment al gurii.

Periuţa e compatibilă cu toate capetele de periaj Oral-B şi are un senzor de presiune care va anunţa prin alertă colorată dacă puneţi presiune prea mare pe dinţi sau gingii. La pachet cu acest produs vin şi 2 capete de periaj şi un încărcător. O modalitate bună de a scăpa de placă şi a mai amâna puţin detartrajul la dentist.

4. Espressor manual DeLonghi EC221.B

DeLonghi

DeLonghi înseamnă aparate de făcut cafea, espressoare sau cum vreţi să le numiţi la preţuri premium, care le fac tentante mai degrabă pentru baruri sau restaurante. Iată că eMAG.ro are un model de gen la doar 349.99 lei, un chilipir excelent pentru băutorul de cafea ca în Italia. Vine cu funcţii speciale pentru espresso şi cappuccino şi posibilitatea de a mixa aer, lapte şi abur pentru o spumă cremoasă de cappuccino.

Are emisie de aburi reglabilă şi rezervor transparent cu capacitate de 1 litru.

5. JJRC H31 Waterproof Drone

Drona waterproof

O adevărată lăcustă rezistentă la apă, drona JJRC H31 se află la reducere la GearBest.com şi costă 24.52 dolari. E un quadcopter teleghidat, care se poate roti la 360 de grade şi înfruntă ploaia şi stropirea cu lichide fără probleme. Drona are giroscop cu 6 axe şi are funcţia incredibilă de a putea rula până la o adâncime de 50 cm sub apă, aprinzându-şi chiar LED-urile pentru un efect scary în piscină.

Cântăreşte doar 73 de grame şi are un timp de zbor de până la 10 minute, după o încărcare de o oră. Se controlează de pe o telecomandă specială, oferită la pachet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×