Huawei MediaPad M3: OS, UI, aplicaţii tipic EMUI, cu gesturi interesante ale scannerului de amprente

991 ori
<b>Huawei MediaPad M3: OS, UI, aplicaţii tipic EMUI, cu gesturi interesante ale scannerului de amprente</b>Huawei MediaPad M3 rulează Android 6.0 Marshmallow cu EMUI 4.1 aplicat peste, software pe care l-am văzut în acţiune pe câteva telefoane Huawei deja. Toate aplicaţiile se află pe homescreen şi nu există app drawer aici. Interfaţa e plata şi avem şi un..

Huawei MediaPad M3 rulează Android 6.0 Marshmallow cu EMUI 4.1 aplicat peste, software pe care l-am văzut în acţiune pe câteva telefoane Huawei deja. Toate aplicaţiile se află pe homescreen şi nu există app drawer aici. Interfaţa e plată şi avem şi un multitasking bazat pe o zonă scrollabilă orizontal, cu thumbnail-uri mari.

Cu un swipe în jos pe homescreen accesăm zona de search, iar porţiunea dropdown include notificări şi Quick Settings. Dacă ţinem apăsat pe homescreen accesăm zona de wallpaper, widget-uri (arătoase de altfel), tranziţii, layout, aliniere de iconuri şi funcţie Auto Rotate. Există şi o zonă Dock de aplicaţii. Am remarcat şi că tastatura virtuală a acestui device, afişată în mod landscape e foarte comodă şi bine spaţiată.

Interfata grafica Huawei MediaPad M3

Zona Settings include opţiuni legate de butoane navigaţionale, dar şi de navigarea pe bază de buton Home/scanner de amprente. Astfel, o atingere a sa are rol de funcţie Back, o atingere şi apăsare înseamnă Home, iar un swipe lateral activează zona de multitasking. Scannerul de amprente are mulţi paşi la înregistrarea amprentei, dar e foarte rapid şi precis. Din păcate nu prea oferă un feedback clar acest buton si utilizarea sa aduce un feeling fad.

Setările continuă cu Do Not Disturb şi Gloves Mode, iar pe lista de aplicaţii preinstalate găsim 35 de nume, ceea ce e mult, dar nu exagerat. De menţionat că aceste aplicaţii nu pot fi dezinstalate şi le-am încercat pe mai toate. E vorba despre aplicaţii că Themes, Tablet Manager, Files, WPS Office sau HiCare, plus cele Google evident.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×