My 2 cents: Conceptul de "limită de trafic de date" e depăşit

3.462 ori
<b>My 2 cents: Conceptul de "limită de trafic de date" e depăşit</b>Giga peste tot! Giga în pungile de chipsuri Lays, giga la sticle Cola, giga pentru fidelitate şi giga de ziua ta şi sărbători. În aceste condiţii şi cu Vodafone aruncând spre noi şi cu 10 GB sau 25 GB de date deodată, mai putem oare să ne plângem că..

Giga peste tot! Giga în pungile de chipsuri Lays, giga la sticle Cola, giga pentru fidelitate şi giga de ziua ta şi sărbători. În aceste condiţii şi cu Vodafone aruncând spre noi şi cu 10 GB sau 25 GB de date deodată, mai putem oare să ne plângem că "s-au terminat datele"? La cartela sau la abonament, suntem plini de oferte cu mulţi giga şi bonus traficul în reţele de socializare a ajuns gratis tot la Vodafone spre exemplu.

Streaming-ul video pe mobil pentru Netflix sau servicii de gen e la ordinea zilei şi cred că ne pregătim pentru conceptul de "trafic nelimitat” în curând. Teoretic Digi Mobil aduce "Internet Nelimitat”, cu restricţii de viteză după ce săriţi de un anumit trafic. Telekom are bonusuri de 36 GB, iar Orange oferă câte 1 GB pentru fiecare euro consumat şi bonusuri de 6 GB net 4G să GB la cartela (6 sau 8 euro credit).

Cred că în maxim 2 ani se va proceda precum cu minutele/mesajele şi vom ajunge la sute de giga sau mii de giga, sau chiar nelimitat REAL. În aceste condiţii, cu această interconectare permanentă operatorii vor avea o problemă. Cine va mai suna în reţelele lor şi cine va mai da SMS? Paradigma comunicării se schimbă...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×