Xiaomi Mi Pad 3 costă acum 269.99 dolari la GearBest; se organizează și un giveaway al cărui premiu este această tabletă!

1.432 ori
<b>Xiaomi Mi Pad 3 costă acum 269.99 dolari la GearBest; se organizează și un giveaway al cărui premiu este această tabletă!</b>Tocmai ce v-am anunțat despre campania de vânzări flash pe care cei de la GearBest.com o desfășoară în acest moment și care include și produse marca Xiaomi. Pe lângă oferta foarte bună destinată flagship-ului Xiaomi Mi 6, avem și un preț atractiv pentru

Retailerul chinez GearBest.com tocmai ce a dat startul unei campanii de vânzări flash pentru numeroase produse, iar printre ele l-am avut și pe Xiaomi Mi 6 - telefon vândut pentru sub 2.000 lei. În aceeași ofertă găsim listată și tableta Xiaomi Mi Pad 3, dispozitiv compact cu dotări atractive ce s-a lansat de curând comercial. Acesta este și subiectul unui giveaway organizat de retailer despre care aflați detalii mai jos.

Xiaomi Mi Pad 3

Înainte însă, vă informăm că tableta Xiaomi Mi Pad 3 este disponibilă acum pentru suma de 269.99 dolari ~ adică aproximativ 1.130 lei. Plătind acest preț beneficiem de un device echipat cu display IPS de 7.9 inch (rezoluție 2048 x 1536 pixeli), cu procesor hexa-core MediaTek MT8176 de 2.1 GHz și cu 4 GB memorie RAM pentru un sistem de multitasking eficient.

Xiaomi Mi Pad 3

Spațiul de stocare intern este de 64 GB și deși nu avem slot microSD în cazul de față, memoria flash pusă la dispoziție este suficientă pentru un utilizator obișnuit. Tableta pune la bătaie și o cameră foto principală de 13 megapixeli ce filmează Full HD, un senzor frontal de 5 megapixeli pentru apeluri video și de ce nu chiar selfie-uri și un setup format din difuzoare stereo.

Xiaomi Mi Pad 3

Mi Pad 3 vine la interiorul carcasei metalice cu o baterie de 6600 mAh și mai primim aici un jack audio 3.5 mm, un port USB Type-C și tehnologia de încărcare rapidă. Ca dimensiuni, produsul cântărește 328 grame și măsoară 7 mm în grosime, fiind destul de compact în raport cu diagonala oferită la pachet.

În oferta GearBest Flash Sale, această tabletă poate fi achiziționată pentru 269.99 dolari, iar dacă aveți 2 minute la dispoziție vă puteți înscrise și în giveaway-ul prin care retailerul oferă tableta cadou unui fericit câștigător. Înscrierile se fac de aici și nu uitați să aruncați o privire și asupra celorlalte promoții actuale!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×