Xiaomi Redmi Pro poate fi achiziționat astăzi pentru doar 840 lei; aduce o cameră duală și 3 GB RAM

2.363 ori
<b>Xiaomi Redmi Pro poate fi achiziționat astăzi pentru doar 840 lei; aduce o cameră duală și 3 GB RAM</b>Pentru că în ultima vreme auzim numai despre smartphone-uri echipate cu camere foto duale, ne-am gândit ca astăzi să vă prezentăm un model accesibil care aduce o asemenea dotare la pachet. Spre deosebire de alte terminale similare care scot în față o

Camera duală este o dotare pe care am început să o vedem chiar și pe smartphone-urile de buget, element ce duce fotografiatul la un nou nivel. Ne putem juca cu funcții de tip bokeh, crea fotografii alb-negru inedite și beneficia de mai multă lumină în imagini grație celor doi senzori oferiți alături. Pentru că unii dintre voi sunt interesați de asemenea produse, ne-am gândit ca astăzi să vă prezentăm unul dintre cele mai interesante modele ce vine la un preț special.

Xiaomi Redmi Pro

Este vorba despre Xiaomi Redmi Pro, un telefon care pune accentul și pe partea de design. Acesta vine într-o carcasă unibody metalică cu spate de tip metal șlefuit, iar deasupra panoului frontal avem și sticlă 2.5D pentru un plus la capitolul experiență de utilizare.

Xiaomi Redmi Pro

Cum în centrul atenției se află camera foto duală, aflați că aceasta este compusă dintr-un senzor principal Sony IMX258 de 13 megapixeli și dintr-unul secundar de 5 megapixeli produs de către Samsung. La fel cum am văzut și pe alte terminale echipate cu două camere foto, acel senzor secundar are rolul de a captura informații despre adâncimea câmpului vizual - permițând astfel modificarea punctului de focus.

Xiaomi Redmi pro

Pentru selfie-uri avem o cameră frontală de 5 megapixeli și așadar suntem acoperiți complet pe partea de fotografiere. Restul dotărilor lui Xiaomi Redmi Pro sunt reprezentate de către un display Full HD de 5.5 inch, de procesorul Helio X20 și de către chip-ul de 3 GB memorie RAM.

Avem 32 GB de stocare flash, scanner de amprente amplasat frontal și o baterie de 4050 mAh. Pe Xiaomi Redmi Pro îl găsiți în oferta GearBest.com pentru doar 199.99 dolari ~ 840 lei, o sumă tare atractivă pentru dotările ce ni se pun la dispoziție. De asemenea puteți arunca o privire și asupra altor produse din campania actuală a retailerului de aici!

Pentru a calcula și taxele vamale asociate achiziției lui Redmi Pro puteți consulta acest articol de tip tutorial!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×