10% reducere la toată gama de smartphone-uri pe QuickMobile! Galaxy S9 la cel mai mic preț de până acum

1.426 ori
<b>10% reducere la toată gama de smartphone-uri pe QuickMobile! Galaxy S9 la cel mai mic preț de până acum</b>În cazul în care nu știați, vă informăm astăzi despre campania specială de reduceri organizată de către retailerul QuickMobile.ro pe parcursul lunii ianuarie. În fiecare săptămână o categorie de produse listată pe site-ul comerciantului

În cazul în care nu știați, vă informăm astăzi despre campania specială de reduceri organizată de către retailerul QuickMobile.ro pe parcursul lunii ianuarie. În fiecare săptămână o categorie de produse listată pe site-ul comerciantului beneficiază de reduceri în valoare de 10% și după ce anterior primeam un asemenea discount pentru produse foto și video, în această săptămână smartphone-urile și accesoriile se bucură de reduceri.

Folosind codul promoțional IARNA2019 în secțiunea dedicată din pagina de comandă, veți beneficia astfel de o extra reducere de 10% pentru achiziția smartphone-ului dorit. Sunt multe oferte atractive, iar cea mai interesantă este asociată lui Samsung Galaxy S9 care ajunge să coste mai puțin decât de BlackFriday.

Acum handset-ul costă doar 2.346 lei și asta în condițiile în care nici nu a trecut un an de la debutul său. Sunt și alte smartphone-uri la fel de interesante, un exemplu fiind slider-ul Xiaomi Mi Mix 3 cu ecran AMOLED de 6.39 inch, 6 GB RAM și cameră duală în spate pe care îl puteți cumpăra pentru numai 2.520 lei aplicând codul IARNA2019.

Aflați că această ofertă specială cu reducere extra de 10% la smartphone-uri și accesorii este disponibilă doar în această săptămână. O puteți accesa de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×