Samsung Galaxy S10+ are detaliată camera foto triplă din spate; Iată ce primim și alte detalii despre serie

3.065 ori
<b>Samsung Galaxy S10+ are detaliată camera foto triplă din spate; Iată ce primim și alte detalii despre serie</b>Au mai rămas fix 37 zile până la marele debut al seriei Galaxy S10 și desigur că leak-urile continuă, astăzi cu detalii despre camera foto triplă a variantei Galaxy S10+. Informațiile vin prin intermediul lui Max Weinbach, gazda XDA TV

Au mai rămas fix 37 zile până la marele debut al seriei Galaxy S10 și desigur că leak-urile continuă, astăzi cu detalii despre camera foto triplă a variantei Galaxy S10+. Informațiile vin prin intermediul lui Max Weinbach, gazda XDA TV și contribuitor pentru portalul XDA, astfel că leak-ul de față are o doză de credibilitate la mijloc. Iată deci ce ne propune S10+ în materie de fotografiere!

Ei bine, aflăm pe această cale faptul că modelul Plus va sosi echipat cu o cameră triplă în spate compusă dintr-un senzor standard de 12 megapixeli cu diafragmă variabilă (f/1.5 / f/2.4), lentile cu deschidere la 78 grade, autofocus și OIS. Senzorul secunar este de tip ultra-wide de 16 megapixeli, f/1.9 și lentile cu deschidere la 123 grade (fără autofocus sau OIS).

Componență cameră foto triplă Galaxy S10+:

  • Standard: 12 mpx, f/1.5 ~ f/2.4, 78 grade, autofocus, OIS
  • Ultra Wide: 16 mpx, f/1.9, 123 grade, fără autofocus sau OIS
  • Telephoto: 13 mpx, f/2.4, 45 grade, autofocus, OIS

Cât despre al 3-lea senzor din acest setup, el este unul telephoto de 13 megapixeli ce aduce lentile cu deschidere la 45 grade, autofocus, OIS și diafragmă f/2.4. Modulul camerei foto va fi plasat orizontal în zona superioară, având în stânga bliț-ul LED și senzorul de puls la care sud-coreenii nu par a renunța prea curând. 

Detalii serie Galaxy S10:

  • Telefoanele ar putea sosi cu o nouă pereche de căști AKG
  • One UI va rula din fabrică, fără suport pentru gesturi de navigare inițial
  • Încărcătorul oferit la pachet va fi negru mat și nu glossy ca la predecesori
  • S10 și S10+ vor avea scanner de amprente ultrasonic integrat în ecran
  • S10 Lite va avea scanner de amprente lateral și 4 GB RAM + 128 GB stocare
  • Galaxy S10 va sosi cu 6 GB RAM și 128 GB sau 256 GB stocare
  • Galaxy S10+ în variante cu 6 și 8 GB RAM, respectiv 128 GB, 256 GB și 512 GB stocare

Camera va oferi un mod de captură nocturnă și funcția Portrait Lightning ca pe iPhone și aflăm că modelele S10, respectiv S10+ vor sosi cu o cameră duală în spate, compusă din fix aceeași senzori Standard + Ultra Wide precum cei listați mai sus. Mai sus aveți o listă a altor dezvăluiri recente ce vizează întreaga serie S10.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×