Allview X4 Soul Style: Conectivitate în grafic, în limite normale

1.058 ori
<b>Allview X4 Soul Style: Conectivitate în grafic, în limite normale</b>Vedem foarte rar telefoane în ziua de azi cu emiţător infraroşu, pentru că nu multe companii mai mizează pe controlul televizoarelor şi electrocasnicelor de pe telefon. De obicei ştim unde să găsim emiţătorul: e în zona superioară a telefonului, ca un..

Vedem foarte rar telefoane în ziua de azi cu emiţător infraroşu, pentru că nu multe companii mai mizează pe controlul televizoarelor şi electrocasnicelor de pe telefon. De obicei ştim unde să găsim emiţătorul: e în zona superioară a telefonului, ca un mic punct negru. Lucru curios, la Allview X4 Soul Style nu am găsit acel punct, iar emiţătorul e foarte bine ascuns.

Eu suspectez că se află cumva la capătul jackului audio. Allview X4 Soul Style este un telefon dual SIM, cu slot micro SIM şi nano SIM, suport pentru voce HD, GPS, Glonass şi LTE Categoria 6, cu viteze teoretice de până la 300 Mbps. Mai primim şi Bluetooth 4.0, WiFi a/b/g/n, WiFi Direct şi microUSB 2.0. Nu există NFC aici, iar infraroşul e pus la treabă cu aplicaţii Peel.

Speedtest Allview X4 Soul Style

Dialerul vine cu funcţie Speed Dial şi Black List, iar apelurile au volum ridicat şi claritate bună. Am făcut şi un SpeedTest, atingând 59 Mbps download 4G şi 29 Mbps upload. La WiFi avem 79 Mbps la download şi 25 Mbps la upload. Suntem în grafic şi în limitele normale.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×