LG G Pad IV 8.0 este o nouă tabletă de 8 inch; rulează Android Nougat și cântărește cât o doză de suc

Autor:  | Publicat în:  LG  Tablet 1.035 ori
<b>LG G Pad IV 8.0 este o nouă tabletă de 8 inch; rulează Android Nougat și cântărește cât o doză de suc</b>Pe piața din Coreea de Sud cei de la LG au anunțat astăzi lansarea tabletei G Pad IV 8.0, model cu diagonala de 8 inch ce rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat. Printre specificațiile sale regăsim un procesor Snapdragon 435, o cameră frontală

Fără vreun teaser în prealabil sau măcar un leak, iată că astăzi sud-coreenii de la LG anunță lansarea tabletei LG G Pad IV - dispozitiv ce rulează sistemul de operare Android Nougat din fabrică. Aflăm că dispozitivul de față măsoară doar 6.9 mm în grosime și că greutatea sa este de 290 grame, fiind astfel la fel de ușoară precum o doză de suc precum ni se prezintă și în fotografia pe care o vedeți mai jos.

LG G Pad IV

Noua tabletă dispune de un ecran IPS LCD de 8 inch cu rezoluție WUXGA de 1920 x 1200 pixeli și de procesorul Qualcomm Snapdragon 435 ce aduce un setup big.LITTLE format din 4 nuclee tactate la 1.4 GHz și alte 4 nuclee de 1.1 GHz. Avem 2 GB memorie RAM, 32GB de stocare și posibilitatea de atașare a unui card microSD ulterior.

LG G Pad IV oferă o cameră frontală de 5 megapixeli, un senzor principal de 5 megapixeli și următoarele elemente de conectivitate la pachet: 1x slot nano-SIM, 4G LTE, VoLTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac și Bluetooth 4.2. O baterie de 3000 mAh se află la interior și aflăm că tableta va fi comercializată din 4 iulie de către operatorul LG U+ la un preț 306 dolari fără abonament.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×