Apple iPhone X: Multimedia cu volum foarte ridicat, peste generaţia iPhone 7

1.263 ori
<b>Apple iPhone X: Multimedia cu volum foarte ridicat, peste generaţia iPhone 7</b>În general iPhone-urile au avut mereu acustica bună, mai ales de când au primit difuzoare stereo, adică de vreun an. Ar fi fost bizar ca iPhone X să nu exceleze la acest capitol, dar vorba expresiei americane "stranger things have happened".

În general iPhone-urile au avut mereu acustică bună, mai ales de când au primit difuzoare stereo, adică de vreun an. Ar fi fost bizar ca iPhone X să nu exceleze la acest capitol, dar vorba expresiei americane "stranger things have happened".

După ce am ascultat câteva melodii hip-hop cu o tonă de bas, nişte dubstep şi cele mai noi single-uri metalcore de pe piaţă, am conchis următoarele: basul este foarte profund, iar volumul e net peste al meu iPhone 7. Nu avem distorsionare, nici când melodiile o iau razna cu solo-uri şi mixaje şi spatele nu vibrează. Din păcate am avut telefonul la test doar 24 de ore, deci nu am avut timp şi de test cu decibelmetrul.

Având totuşi urechea formată, aş zice că sărim totuşi de 85 - 88 dBA aici. Strict o părere după ureche, care nu prea dă greş totuşi. Aş zice chiar că sărim şi de 95 de decibeli la testul multimedia în jocuri ca Riptide (vom testa mai profund dacă îl prindem pentru câteva zile). Egalizatorul e în continuare în Setări şi are puţine opţiuni, iar căştile Apple EarPods au conector Lightning şi au volum rezonabil, dar nu la înălţimea căştilor AKG oferite de Samsung. Poate la un 70% din ele.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×