Samsung Galaxy S9 apare în ceea ce ar putea fi prima fotografie hands on autentică

2.013 ori
<b>Samsung Galaxy S9 apare în ceea ce ar putea fi prima fotografie hands on autentică</b>Deși așteptam ca prima fotografie a lui Samsung Galaxy S9 să fie postată pe platforma SlashLeaks precum se întâmplă cu mai toate modelele actuale, iată că de această dată facem o excepție și vedem o imagine a flagship-ului

Samsung Galaxy S9 e cel mai aşteptat flagship de la începutul anului 2018, suntem siguri de asta şi chiar dacă scăpările sale au fost generoase până acum, în continuare stăm prost la leak-urile de imagini. Randările nu sunt niciodată de ajuns, dar azi am găsit ceea ce ar putea fi prima fotografie hands on autentică cu terminalul.

Samsung Galaxy S9

Mulţi îl descriu deja pe Galaxy S9 ca un soi de "Galaxy S8s" şi judecând după randările de până acum, cam aşa ar fi. Va fi un rafinament faţă de S8 şi o îmbunătăţire la nivel de cameră, plus mici upgrade-uri hardware. Revenind la scăpare, ea provine de la un utilizator Weibo, care a postat o fotografie cu spatele unui terminal Samsung nelansat încă. Totul a fost blurat astfel încât să nu ne dăm seama de coduri speciale sau toate trăsăturile handset-ului.

Sau totul poate fi doar un fals cosmetizat încât să pară mai misterios. Logo-ul Samsung se află în spate exact unde ne aşteptam, iar camera este una singulară, cum am auzit de altfel pentru S9, în vreme ce S9+ o primeşte pe cea duală. În dreapta avem blitzul şi senzorul de puls, iar sub cameră ar trebui să fie senzorul biometric pentru amprente. Ieri vedeam şi variantele de culoare ale flagship-ului, care indiferent de nuanţă tot un modul negru cameră + senzor de amprente au.

Nu prea ne dăm seama de aici din ce material e fabricat spatele, dar cred că rămânem totuşi la sticlă pentru al patrulea an la rând, după S6, S7 şi S8. Şi dacă îmi permiteţi o teorie mai șugubaţă, sunt sigur că sunt oficiali şi angajaţi Samsung care au pe mâna S9 chiar acum şi cum vin sărbătorile un pahar de vin în plus ar putea duce la mega scăpări, aşa că fiţi cu ochii în 4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×