Apple iPhone XR: Conectivitate identică cu celelalte iPhone-uri din ultimul an şi ceva

626 ori
<b>Apple iPhone XR: Conectivitate identică cu celelalte iPhone-uri din ultimul an şi ceva</b>Apple nu e genul de companie să schimbe standardele de conectivitate prea uşor şi merge pe Lightning de la iPhone 5 încoace. iPhone XR nu se abate de la normă, are acest port reversibil, dar şi 4G LTE, cu multe benzi suportate şi suport LTE Advanced.

Apple nu e genul de companie să schimbe standardele de conectivitate prea uşor şi merge pe Lightning de la iPhone 5 încoace. iPhone XR nu se abate de la normă, are acest port reversibil, dar şi 4G LTE, cu multe benzi suportate şi suport LTE Advanced.

Avem şi WiFI 802.11 ac cu 2x2 MIMO, Bluetooth 5.0 şi NFC. Nu uităm de poziţionarea globală, cu A-GPS, Glonass, Galileo şi QZSS. Întregim lista cu o busolă digitală, iBeacon, VoLTE şi apelare WiFi. Telefonul suportă cartele nano SIM sau eSIM în anumite regiuni şi mi-a oferit apeluri perfect de clare şi cu volum foarte ridicat.

Speedtest Apple iPhone XR (Ookla)

Anularea zgomotului de fond a fost excelentă. Am făcut şi testele de viteză SpeedTest, cu sute de Mbps la download WiFi şi gravitând pe la 100 Mbps la 4G.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×