Apple iPhone XR: Conectivitate identică cu celelalte iPhone-uri din ultimul an şi ceva

558 ori
<b>Apple iPhone XR: Conectivitate identică cu celelalte iPhone-uri din ultimul an şi ceva</b>Apple nu e genul de companie să schimbe standardele de conectivitate prea uşor şi merge pe Lightning de la iPhone 5 încoace. iPhone XR nu se abate de la normă, are acest port reversibil, dar şi 4G LTE, cu multe benzi suportate şi suport LTE Advanced.

Apple nu e genul de companie să schimbe standardele de conectivitate prea uşor şi merge pe Lightning de la iPhone 5 încoace. iPhone XR nu se abate de la normă, are acest port reversibil, dar şi 4G LTE, cu multe benzi suportate şi suport LTE Advanced.

Avem şi WiFI 802.11 ac cu 2x2 MIMO, Bluetooth 5.0 şi NFC. Nu uităm de poziţionarea globală, cu A-GPS, Glonass, Galileo şi QZSS. Întregim lista cu o busolă digitală, iBeacon, VoLTE şi apelare WiFi. Telefonul suportă cartele nano SIM sau eSIM în anumite regiuni şi mi-a oferit apeluri perfect de clare şi cu volum foarte ridicat.

Speedtest Apple iPhone XR (Ookla)

Anularea zgomotului de fond a fost excelentă. Am făcut şi testele de viteză SpeedTest, cu sute de Mbps la download WiFi şi gravitând pe la 100 Mbps la 4G.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×