Reduceri și Campanii Online #193: Azi Altex, eMAG, Cel, PC Garage [...]

798 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #193: Azi Altex, eMAG, Cel, PC Garage [...]</b>O nouă săptămână pornește astăzi cum altfel decât cu reduceri. Așa cum v-am obișnuit de-a lungul timpului vă prezentăm prin intermediul listei de mai jos cele mai proaspete promoții organizate în mediul online, de această dată

O nouă săptămână pornește astăzi cum altfel decât cu reduceri. Așa cum v-am obișnuit de-a lungul timpului vă prezentăm prin intermediul listei de mai jos cele mai proaspete promoții organizate în mediul online, de această dată multe dintre aceste campanii fiind axate pe Valentine's Day. Le descoperiți mai jos alături de un produs erou al zilei care bifează un discount atractiv!   

Produsul erou al zilei:

Astăzi avem o recomandare și pentru gameri și anume jocul Red Dead Redemption 2 care bifează primul discount cu adevărat atractiv de la debut și până acum. Îl puteți achiziționa pentru suma de 209 lei de pe Altex.ro în versiunea pentru PlayStation 4 și porni într-o aventură inedită alături de gașca voastră de nelegiuți în goana după bani și succes. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×