Arătosul phablet Xiaomi Mi Note 2 ajunge la QuickMobile; aduce display curbat, 6 GB RAM și chipset SD821

3.660 ori
<b>Arătosul phablet Xiaomi Mi Note 2 ajunge la QuickMobile; aduce display curbat, 6 GB RAM și chipset SD821</b>De astăzi în oferta celor de la QuickMobile avem și arătosul phablet Xiaomi Mi Note 2, un terminal ce în versiunea listată aici ne oferă 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu intern de stocare și procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 821 la interior. Avem

În oferta celor de la QuickMobile.ro regăsim de astăzi și arătosul phablet Xiaomi Mi Note 2, produs ce se remarcă printr-un display cu muchii curbate și printr-un pachet hardware de top. La prima vedere nu putem să nu găsim o oarecare asemănare la nivel de design în cazul produsului de față cu nimeni altul decât regretatul Samsung Galaxy Note 7.

Xiaomi Mi Note 2

Aflați că primim pe această variantă 6 GB memorie RAM și procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 821, dar și 128 GB de stocare flash. Telefonul sosește cu display AMOLED de 5.7 inch și rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, cu o cameră selfie de 8 megapixeli ce beneficiază de autofocus și cu un senzor principal de 22.5 megapixeli cu stabilizare electronică EIS, PDAF, bliț dual, deschidere f/2.0 și suport pentru captură 4K.

Xiaomi Mi Note 2

Mai punem pe lista de dotări și bateria generoasă de 4070 mAh care vine alături de tehnologia de încărcare rapidă, portul USB Type-C reversibil și jack-ul audio care oferă suport pentru redare la o calitate de 24-bit. Nu lipsește nici scanner-ul de amprente din ecuație și aflați că la nivel software primim Android 6.0 Marshmallow cu un update pregătit la Nougat. Îl găsiți pe Xiaomi Mi Note 2 în oferta QuickMobile pentru suma de 3.399 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×