ASUS ROG Phone: Display de top 10, cu gaming 90 Hz, HDR, 1 ms

1.097 ori
<b>ASUS ROG Phone: Display de top 10, cu gaming 90 Hz, HDR, 1 ms</b>ASUS ROG Phone este un telefon de gaming şi ca atare trebuie să aibă un ecran mai mult decât excelent. Nu e loc de compromisuri aici, pentru că ecranul face şi desface experienţa de gaming. Se prezintă cu un ecran AMOLED de 6 inch cu rezoluţie Full HD+..

ASUS ROG Phone este un telefon de gaming şi ca atare trebuie să aibă un ecran mai mult decât excelent. Nu e loc de compromisuri aici, pentru că ecranul face şi desface experienţa de gaming. Se prezintă cu un ecran AMOLED de 6 inch cu rezoluţie Full HD+, aspect 18:9 şi suport pentru refresh rate de 90 Hz. E deci peste gaming phone-urile din China, dar sub Razer Phone cu ai săi 120 Hz (insesizabilă diferenţa cu ochiul liber).

Display-ul lui ASUS ROG Phone vazut la microscop

Are timp de răspuns de 1 ms, suport HDR, calibrare de culori DCI-P1 şi 550 de nits de luminozitate, plus contrast de 100.000:1. Poate fi folosit cu mănuşi şi are şi protecţie Gorilla Glass. Când am pornit playback-ul şi gamingul am dat peste un panou foarte luminos, cu un contrast excelent, culori foarte vii, dar nu la modul exagerat cum vedeam pe Super AMOLED-urile de acum vreo 3 ani.

Unghiurile de vizualizare sunt largi, negrul este adânc şi chiar şi la soare am avut parte de o experienţă satisfăcătoare. Pixelii au aranjament Pentile Matrix, cel puţin aşa indica microscopul nostru. La testul cu luxmetrul am ajuns la 610 unităţi LUX, un scor excelent, clar de top 10 all time şi top 5 2018. E peste OnePlus 6 şi Google Pixel 2 XL, dar şi peste ASUS ZenFone 5z.

Test Luminozitate ecran

 • 1.Apple iPhone XS Max788 (LUX)
 • 2.Apple iPhone X764 (LUX)
 • +
 • 15.ASUS ROG Phone610 (LUX)
 • 16.Xiaomi Mi 6609 (LUX)
 • 17.Meizu Pro 6 Plus609 (LUX)
 • 18.Apple iPhone 6 Plus605 (LUX)
 • 19.CAT S61603 (LUX)
 • 20.Xiaomi Mi Mix 3603 (LUX)
 • 21.Huawei Mate 30 Pro603 (LUX)
 • 22.OnePlus 6597 (LUX)
 • 23.Xiaomi Mi 9T591 (LUX)

Rămâne totuşi sub iPhone X şi Huawei P20 Pro. Setările sunt ultra generoase şi puteţi umbla la luminozitate (inclusiv cea auto). Aveţi şi Smart Screen, Always On Display, App Scaling (pentru formatul 18:9) şi putem seta refresh rate-ul pe 60 sau 90 Hz, asta pentru fiecare joc sau pentru toată interfaţa. Avem şi setări pentru gesturile navigaţionale, pentru mărimea itemurilor afişate pe ecran, mărimea fontului şi tipul fontului.

Luminozitate ecran ASUS ROG Phone

ASUS Splendid e la posturi şi acum, cu filtru de lumină albastră, reglaj de temperatura a culorii, nuanţei şi saturării. Color Mode poate fi setat pe Wide Color, Standard sau Custom. Un ecran excelent, care deserveşte gamerii la fix, fie că jucaţi Darkness Rises, Fortnite sau Asphalt 9. Fluiditatea e net peste toate flagship-urile de pe piaţă. 

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×