ASUS ROG Phone: Design industrial, metalic, agresiv în stil de nava Star Trek

902 ori
<b>ASUS ROG Phone: Design industrial, metalic, agresiv în stil de nava Star Trek</b>ASUS ROG Phone este un terminal care e clar destinat gamerilor hardcore şi celor care practică e-sports. Lor le place să apară cu aparatură flashy la competiţii şi nu vine nimeni cu un desktop sau laptop gri fără luminiţe pe acolo.

ASUS ROG Phone este un terminal care e clar destinat gamerilor hardcore şi celor care practică e-sports. Lor le place să apară cu aparatură flashy la competiţii şi nu vine nimeni cu un desktop sau laptop gri fără luminiţe pe acolo.

ASUS ROG Phone pare fabricat din metal, dar are spatele acoperit cu sticlă, cu câteva zone metalice, în special cea în care iese la vedere aerisirea procesorului, cu accente de cupru. Terminalul are o ramă metalică solidă, este fabricat din materiale premium şi este bine construit. Se simte cam greu în mâna la 200 de grame, dar aceeaşi greutate asigura siguranţă la sesiunile lungi de gaming.

Butoanele răspund OK la apăsări, iar cu trăgacele laterale ultrasonice m-am obişnuit după ceva muncă de convingere. Măcar au deja profil setat în jocurile preinstalate, Asphalt 9 şi  Free Fire. Are şi rezistenţă la apă, deşi nu e clar detaliată de ASUS, iar spatele atrage ceva amprente. E un telefon mare, clar negândit să fie folosit cu o singură mână în mod portret. E gândit să îl ţii în landscape mereu şi să te joci la urma urmei.

Vine doar pe nuanţa neagră glossy şi măsoară 8.3 mm în talie. A se remarca şi grilele difuzoarelor din faţă cu o nuanţă cupru interesantă. În spate avem o abordare futuristă, prin toate acele linii şi unghiuri drepte, cititorul de amprente ca un vizor, toate făcând spatele să pară că navă Borg din Star Trek. Nu uităm nici de iluminarea logo-ului ROG din spate, care fură priviri şi e foarte vizibilă mai ales pe întuneric.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×