Xiaomi Mi Mix 2, Mi Note 3 dar și Mi Notebook Pro sunt acum disponibile la precomandă pe GeekBuying; iată cât costă aceste produse

1.734 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 2, Mi Note 3 dar și Mi Notebook Pro sunt acum disponibile la precomandă pe GeekBuying; iată cât costă aceste produse</b>Evenimentul desfășurat de către Xiaomi în această dimineață ne-a adus lansarea a 3 noi produse, acestea fiind smartphone-urile Mi Mix 2 și Mi Note 3, respectiv laptop-ul Xiaomi Mi Notebook Pro. Descoperim între timp faptul că retailerul chinez

Compania asiatică Xiaomi a anunțat în această dimineață lansarea a 3 noi produse foarte interesante, acestea fiind Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi Mi Note 3 și totodată Xiaomi Mi Notebook Pro. După cum vă puteți da seama este vorba despre 2 smartphone-uri și despre un laptop cu dotări actualizate - produse pe care în mod inedit le regăsim deja la precomandă în oferta retailerului chinez GeekBuying.com!

Xiaomi Mi Note 3

Xiaomi Mi Note 3

Despre phablet-ul Xiaomi Mi Note 3 trebuie să știți că este practic un soi de Xiaomi Mi 6 cu diagonală mai generoasă, acesta păstrând design-ul flagship-ului și oferind un display mai mare. Primim un panou Full HD de 5.5 inch aici, 6 GB de RAM și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660. Avem și aceeași cameră duală de 12 megapixeli în spate, un senzor frontal de 16 megapixeli, difuzoare stereo și un scanner de amprente plasat frontal.

În oferta magazinului GeekBuying se află atât varianta cu 6 GB RAM + 64 GB de stocare la prețul de 489.99 dolari, cât și modelul cu 6 GB RAM + 128 GB de stocare flash la suma de 578.99 dolari. Livrările ar începe peste 23 zile din acest moment!

Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi Mi Mix 2

Poate cel mai interesant produs din acest trio este Xiaomi Mi Mix 2, terminal cu display 18:9 ce este acum mai compact și mai bine dotat decât varianta sa predecesor. Avem un ecran de 6 inch cu rezoluție Full HD+, puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 835 și în spate o cameră foto principală de 12 megapixeli cu OIS și bliț dual-tone. La interior se află o baterie de 3400 mAh și avem și scanner de amprente.

Sunt 4 variante disponibile spre achiziție și prețurile de precomandă le aveți mai jos. Retailerul specifică și faptul că livrările pentru acest model vor fi onorate de la începutul lui octombrie.

Xiaomi Mi Notebook Pro

Xiaomi Mi Notebook Pro

De asemenea, cei de la Xiaomi au prezentat astăzi și laptop-ul Xiaomi Mi Notebook Pro ce aduce câteva noutăți interesante. Se oferă aici un ecran de 15.6 inch cu rezoluție Full HD, procesoare Intel Core i5 și Core i7 din generația 8, până la 16 GB RAM și un trackpad de mari dimensiuni cu scanner de amprente integrat în partea din dreapta. Avem și Windows 10 Home preinstalat, iar prețurile pe care GeekBuying le practică la precomandă sunt afișate mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×