iPhone X apare pe roșu într-un scurt clip video provenit din China; șanse mari să fie totuși vorba despre o machetă

1.619 ori
<b>iPhone X apare pe roșu într-un scurt clip video provenit din China; șanse mari să fie totuși vorba despre o machetă</b>Acum că numele oficial al iPhone-ului aniversar a fost confirmat și de către versiunea finală iOS 11, acesta fiind iPhone X - iată că avem parte de o scăpare de ultimă oră. Este vorba despre un clip video provenit din China ce ne prezintă varianta

Numărătoarea inversă până la debutul lui iPhone X a început deja și au mai rămas 27 ore de așteptare, timp în care leak-urile continuă să sosească. Vedem chiar acum un scurt clip video din China ce pare a ne prezenta o serie de unități iPhone X afișate într-un magazin asiatic, fără a ști dacă este vorba sau nu despre un magazin oficial Apple. În acest material ne atrage atenția din prima nuanța de roșu a acestui presupus iPhone X.

La prima vedere design-ul se potrivește cu cele auzite, numai că atunci când vedem telefonul din față remarcăm și panoul frontal alb - asta în situația în care analistul Ming-Chi Kuo tocmai ce a confirmat că toate variantele handset-ului vor oferi un panou frontal de culoare neagră. Asta înseamnă că sunt mari șanse să fie vorba aici doar despre câteva machete ale iPhone-ului aniversar.

În fundal se vede și o variantă de roșu a lui iPhone 8 Plus, acesta adoptând o nuanță mai aprinsă totuși. Sunt destule motive care să contribuie la nivelul scăzut de încredere al acestui leak așa că tot ce putem face este să așteptăm evenimentul de mâine seară când vom afla și ce nuanțe de culoare sunt disponibile. Aflați că vom realiza și un live blogging aici pe Mobilissimo.ro începând de mâine de la ora 20:00!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×