Geotel Note este un adevărat chilipir; costă doar 375 lei la GearBest.com și vine cu 3 GB RAM, display de 5.5 inch și suport 4G!

2.964 ori
<b>Geotel Note este un adevărat chilipir; costă doar 375 lei la GearBest.com și vine cu 3 GB RAM, display de 5.5 inch și suport 4G!</b>Căutătorii de chilipiruri vor fi bucuroși să afle că astăzi am dat de un smartphone cu adevărat inedit, asta prin prisma prețului de comercializare și a dotărilor hardware ce ne sunt oferite la pachet. Este vorba despre Geotel Note, phablet cu display de

Multe persoane sunt în căutarea de terminale chilipir, iar noi am găsit astăzi un asemenea smartphone. El se numește Geotel Note și deși este prima dată când auzim despre acest producător și despre telefon, trebuie să recunoaștem că dotările hardware ne-au impresionat în cazul de față, asta în raport cu prețul foarte foarte bun de comercializare. Din rândurile de mai jos aflați prin ce se evidențiază acest model și dacă el merită sau nu investiția. 

Geotel Note

Ei bine, dotarea ce ne atrage pe deplin atenția aici este chip-ul de 3 GB memorie RAM ce ne promite că experiența de multitasking va fi unul dintre punctele forte. Alături de această componentă primim un procesor quad-core MediaTek MT6737 tactat la o frecvență de 1.25 GHz, un slot microSD și un display cu diagonala de 5.5 inch și rezoluție de 1280 x 720 pixeli.

Geotel Note

Telefonul vândut de către GearBest.com vine cu o cameră frontală de 5 megapixeli și cu un senzor principal de 8 megapixeli, ambele sosind la pachet cu tehnologia de interpolare software prin care se obțin fotografii de 8 megapixeli, respectiv 13 megapixeli. Pe partea de conectivitate bifăm prezența slotului dual-SIM (micro-SIM + mini-SIM), a tehnologiei Bluetooth 4.0, a portului de încărcare microUSB v2.0 și a suportului GPS.

Geotel Note

Avem și 4G LTE aici (FDD-LTE 800/900/1800/2100/2600MHz), dar și WiFi 802.11 a/b/g/n/ bineînțeles. La interior regăsim o baterie capabilă de 3200 mAh, unitate ce poate fi schimbată rapid grație capacului spate înlăturabil. Geotel Note vine pe auriu și albastru, iar panoul spate adoptă o textură de tip 'brushed metal' ce încântă privirile celor din jur.

Geotel Note

În oferta GearBest.com telefonul costă doar 89.99 dolari la precomandă, o sumă care nu va face o gaură în bugetul vostru. Chiar și ținând cont de faptul că acest smartphone va rămâne la Android 6.0 Marshmallow, tot avem parte de o afacere bună. Cu 3 GB RAM, display de 5.5 inch și 4G LTE, acest phablet se recomandă de la sine. Îl găsiți pe gearbest.com, site ce a dat startul de curând și unei campanii cu reduceri de primăvară!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×