Bătălia dintre Nokia şi Apple continuă în tribunale, cu ajutorul Samsung aparent

1.687 ori
<b>Bătălia dintre Nokia şi Apple continuă în tribunale, cu ajutorul Samsung aparent</b>Aflăm astăzi faptul că bătălia dintre Nokia și Apple continuă în tribunale, asta după ce inițial am descoperit că totul a pornit de la teama de conspirație a celor de la Apple. Se pare că în ecuație apare acum și Samsung care vine în ajutorul Nokia

Finalul lui 2016 a fost unul de foc pentru proaspăt înviata Nokia, care lua taurul de coarne prin procese cu Apple. De fapt firma din Cupertino a pornit procesele contra Nokia, pe teama unei conspiraţii cu Acacia Research Corp. Nokia a contraatacat, afirmând că Apple îi încalcă 32 de brevete. Acum Samsung ar putea intra în ecuaţie.

Nokia

Nokia a solicitat asistență juridică internaţională, pentru a obţine documentele şi depoziţiile din cazul Apple versus Samsung. Pentru a te lupta cu Apple ai nevoie de toate uneltele legale folosite şi de alte firme contra gigantului american, deci are sens solicitarea Nokia. Finlandezii au făcut şi o cerere "Cease and Desist" contra Apple în ianuarie 2017.

Nokia doreşte să obţină documente din Coreea de Sud, ce au legătură cu cazul Samsung/Apple. Informaţiile ar fi relevante pentru noul proces, iar finlandezii au cerut şi o descoperire rapidă a documentelor. Nokia nu e genul de "patent troll" cum am mai văzut în trecut şi având în vedere vechimea lor în domeniu şi faptul că practic au popularizat ideea de telefon GSM, nimeni nu poate contesta tăria lor la brevete.

Nici Apple nu stă rău, mai ales că au înfrânt Samsung în tribunale cu ani în urmă şi au pus şi vânzările HTC pe butuci în SUA la un moment dat. Dacă se vor opinti în "buturuga mică" din Finlanda rămâne de văzut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×