HONOR Magic5 Lite: OS, UI, aplicaţii și Android 12 cu Magic UI 6.1 aplicat peste

3.188 ori
<b>HONOR Magic5 Lite: OS, UI, aplicaţii și Android 12 cu Magic UI 6.1 aplicat peste</b>Am ajuns la partea software, acolo unde ne-am întâlnit pe Honor Magic5 Lite cu Android 12 + interfața Magic UI 6.1. Ca securizare avem aici parte de un scanner de amprente optic integrat sub ecran care funcționează rapid și precis, iar în cazul

Am ajuns la partea software, acolo unde ne-am întâlnit pe Honor Magic5 Lite cu Android 12 + interfața Magic UI 6.1. Ca securizare avem aici parte de un scanner de amprente optic integrat sub ecran care funcționează rapid și precis, iar în cazul în care ești old school poți oricând să alegi o parolă sau să desenezi un pattern pentru deblocarea telefonului tău.

Video-review Honor Magic5 Lite, secțiunea OS, UI & UX & APPS

Lucrurile au rămas familiare aici, chiar dacă predecesorul venea cu Magic UI 4.2 și ce-i drept doar un utilizator de Magic UI va putea observa diferențele, pentru că sunt sigur că există, fiind vorba și despre o nouă versiune Android, pe lângă noua interfață aplicată.

Aici serviciile Google sunt la posturi, alături de toată suita Google ce include și populara aplicație Google Maps și nelipsitul YouTube. Sunt și aplicații preinstalate, pe lângă cele clasice (Email, Files, Tips, Clock, Notepad, Calendar), precum:

  • My Honor
  • App Market
  • Booking
  • Honor Store
  • Game Center
  • Netflix

Poți avea aplicațiile dispuse pe ecran, sau opta pentru un app drawer, iar cu un gest de pinch pe ecran poți customiza eperiența vizuală cu un alt wallpaper, carduri/widget-uri și poți umbla și la tranziții. Există și zona de setări Home Screen pentru aranjament, numărul de iconițe pe rând și alte aspecte de genul. Honor numește aici widget-urile drept Carduri și printre cele recomandate se numără cele de Vreme, Notepad, Calendar, Contacte și Galerie. 

Galerie capturi de ecran Honor Magic5 Lite

Ai și echivalentul 3D Touch de pe timpuri, care la o apăsare prelungită pe o iconiță din homescreen îți va afișa o serie de comenzi rapide. Există și ceva interesant numit eBook Mode pentru atunci când citești ebook-uri, iar tot la capitolul ecran ai multe customizări pentru zona Always on Display, ceva ce lipsea de pe predecesor care avea doar panou IPS LCD.

 Găsești toate setările specifice lui Android 12, iar legat de customizare așa cum spuneam și mai sus, există o aplicație dedicată de Teme de unde îți alegi favoritele. Un UI colorat, doldora de funcții și pus la treabă de ecranul 120Hz pentru animații fluide. 

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×