Huawei Honor 5X: Design superior faţă de predecesor, chiar şi faţă de Honor 7

1.280 ori
<b>Huawei Honor 5X: Design superior faţă de predecesor, chiar şi faţă de Honor 7</b>Sunt puţine telefoanele cu carcase din metal în gama de preţ de 1200-1300 lei, dar Huawei nu s-a ferit de această abordare. Având în teste simultan Huawei Honor 5X şi Huawei Honor 7, nu m-am putut abţine să nu le compar, iar Honor 5X nu iese deloc şifonat

Sunt puţine telefoanele cu carcase din metal în gama de preţ de 1200-1300 lei, dar Huawei nu s-a ferit de această abordare. Având în teste simultan Huawei Honor 5X şi Huawei Honor 7, nu m-am putut abţine să nu le compar, iar Honor 5X nu iese deloc şifonat din această paralelă. El arată mai bine decât Honor 7, care e puțin butucănos.

Măsurând 8.15 mm în grosime şi cântărind 158 de grame, acest terminal este mai subţire şi mai uşor decât predecesorul său (8.7 mm şi 165 grame). Carcasa e fabricată din aliaj de aluminiu şi smartphone-ul păstrează aceeaşi diagonală de 5.5 inch ca şi Huawei Honor 4X. Avem de-a face cu un telefon destul de lung, deci utilizarea cu o singură mână pune probleme. Aderența este bună, iar construcţia este una premium şi solidă. Zona frontală aduce cu un hibrid între Huawei Honor 4X şi cumva cu Huawei P8.

E un telefon comod de folosit şi remarcăm cele două "ferestre" din plastic din spate, în zona superioară şi inferioară, cu rol de decupaj pentru antene, mai estetic parcă decât pe iPhone-uri. Butoanele fizice sunt comode, iar acest design este elegant şi confortabil, ceea ce e excelent, mai ales având în vedere preţul accesibil.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×