6 GB RAM pentru OnePlus 3? Aşa par să indice benchmarkurile!

1.159 ori
<b>6 GB RAM pentru OnePlus 3? Aşa par să indice benchmarkurile!</b>În această vară așteptăm și debutul lui OnePlus 3, un telefon ce ar putea face parte din gama selectă de smartphone-uri ce beneficiază de 6 GB memorie RAM. Un soi de confirmare a acestei dotări ne sosește astăzi prin intermediul unui test benchmark

OnePlus 3 a început să aibă parte de tot mai multe scăpări, în special în benchmarkuri, iar cea mai recentă ispravă a sa implica apariţia pe listele de rezultate GeekBench şi GFXBench. Lucrul curios cu adevărat e cantitatea impresionantă de RAM de la bord.

OnePlus 3 GeekBench

GeekBench listează acest smartphone cu 6 GB RAM, plus un procesor Qualcomm Snapdragon 820. În ciuda acestor dotări excelente, Xiaomi Mi 5 depăşeşte OnePlus 3 în testul GeekBench 3, cel puţin în varianta testată de noi. Astfel, Mi 5 e superior cam cu 100 de puncte în sub testul single core şi cu 400 în cel multi core. Şi reţineţi că e vorba de varianta cu 3 GB RAM a telefonului Xiaomi, dar în acelaşi timp facem aceasta comparaţie cu precauţie, pentru că OnePlus 3 e în faza de prototip.

OnePlus 3 GFXBench

Între timp listarea din GFXBench menţionează telefonul cu numele de cod Rain A3000 şi cu 4 GB RAM de această dată, plus acelaşi chipset Snapdragon 820. Tot acolo mai apare şi o cameră de 16 megapixeli în spate, frontală de 8 MP şi Android 6.0.1 Marshmallow ca OS. De remarcat faptul că ecranul e trecut drept Full HD şi cu diagonală de 5 inch, ceea ce pare improbabil având în vedere abordările trecute de design.

E posibil să îl vedem deci pe OnePlus 3 în 2 variante, cu 4 sau 6 GB RAM, iar zvonurile vorbesc despre un anunţ la finalul lunii mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×